Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjdsfghsdfghsdfgasdfgh

samolotem do Los Angeles

Polecane posty

Gość dfghjdsfghsdfghsdfgasdfgh

nowy filmik wstawiony o tym jak polecialam do los angeles z las vegas robilam w pospiechu no bo wiadomo w podrozy czlowiek sie spieszy itp wiec nie wiem jak wyszedl ale chyba fajne i tak wuyszedl no i mozna tam zobaczyc przesliczny zachod slonca z la i widok z samolotu i w ogole tez inne rzeczy : http://www.youtube.com/watch?v=P3nJVgAO85k

Gość fajne moglabys krecic
wiecek z lotnisk uwielbiam oigladac lotniska na swiecie i starty samolotow

Gość No Ellka ten ciekawszy
ładny skrót był z puszczeniem w przyspieszonym czasie, ale za dużo robiłaś w normalnym. gdzie ten zachód słońca? nie zauważyłem. las vegas wyszło jak "barakowo", takie jest? od baraku nie od obamy. wracasz na ścieżkę, czekam na dalsze filmiki. nakręcisz reportaż albo dokument? ciekawie było by :) nawet głupi temat "życie codzienne przechodniów w la", głupi ale trudny i ciekawy. to cze ellka tradycyjne poka tzytze ;)

Gość dfghjdsfghjdsfghjk
taki Las Vegas jest poza stripem w niektorych miejscach tylko - to miasto nadal sie rozwija- zachod slonca byl z samochodu z lotniska jazda do hollywood :)

Gość dfghjdsfghjdsfghjk
nazwa glownej ulicy w vegas

Gość KotusTygryska
Mnie też ona wkurza. Oglądałam jej filmiki, ale zaczęła działać mi na nerwy to odsubskrybowałam bo nie chciałam jej wiecej widzieć. Wchodzę tutaj i co widze ? Znowu ta glupia lampucera spamuje zeby wiecej ludzi wchodzilo na jej filmiki.

Gość a mnie ona nie przeszkadza
ale na tym filmie omineła najciekawszą rzecz czyli te słynne upokarzające kontrole na lotniskach w USA, niestety u nas się wzorują na tym chorym kraju i też wprowadzili utrudnienia "antyterrorystyczne" jakby ktoś nie wiedział że 11 wrzesnia to robotoa CIA + Mossadu

Gość dfghjdsfghjdsfghjk
a dlaczego zaczelam ci dzialac na nerwy? co dokladnie?

Gość Dla czego ją wyzywasz?
Fakt wygląda jak dziewczyna Żakuja ale to co? Nieładnie tak innych za wygląd traktować. Wstydź się!

Gość (nie)normalny..
co to jest zakuja?

Gość piiigula
Mój facet wygrał kiedyś w Vegas na lotnisku 7 stow. Mieliśmy ubaw jak cholera :-D bo potem je przegrał w New York New York w 10 minut :-D

Gość dsfghjsdfghjksdfgh
:))

Gość dfcvbndsfghdsfgh
kto oglada?

Gość Co to dziewczyna żakuja?
:D a jakiej litery w słowie brakuje? :D głupawkę Goście, goście kojarzysz? Ella wypisz wymaluj dziewczyna Żakuja :D :D tylko harmoszki brak :