Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegnajpolsko

Polska chory kraj - Wyjezdzam

Polecane posty

Gość zegnajpolsko

w poniedzialek wyjezdzam do Czech.

Gość zegnajpolsko
i z ryja

Gość zegnajpolsko
no wlasnie widze jaki porzadny kraj :D Same chamstwo i patologia. ZEGNAJCIE, AU REVOIR, AUFWIEDERZEHEN

Gość zegnajpolsko
ja zawsze chciałam żeby murzyn we mnie wszedł,a marzenia się spełniają,nieudacznicy :-D

i wszyscy wyjeżdźają za chlebem,a wyborach popierają POpapranców. No nie mogę wyjść z podziwu.

Gość prawda........................
skoro jestescie takimi nieudacznikami, ze nie potraficie sie zorganizowac i wyjsc na ulice, bo w koncu moglibyscie kilka mln juz wyjechalo/planuje wyjechac bo im sie w Polsce nie podobalo, a gdyby te kilka mln wyszlo na ulice i zrobili rozrube, zeby place byly wyzsze, to na pewno by sie cos zmienilo, bo nie mozna by przejsc obojetnie kolo żadań kilku mln ludzi... ale wy jestescie takie obrzydliwe szczury bez zadnych zasad, bez zadnej moralnosci, zadnego poczucia narodowego, zadnego szacunku do tych co gineli za Polske i zamiast isc na ulice to takie szczury po prostu spie rdalają z Polski i jeszcze na forach psioczą, wy jestescie takim nic niewartym gownem :) prawdziwy Polak siedzi w Polsce i walczy a nie ucieka jak szczur śmierdzący. wy nie jestescie Polakami i moze dobrze, w kraju zostaną prawdziwi patrioci pomijając inny element: wyzyskujący bogacze, ktorym dobrze w Polsce.

arecki dokladnie, tak mnie to smieszylo w ostatnich wyborach jak wlasnie ci co byli zagranicami glosowali na PO i BULAkomorowskiego :D takie gowna w ogole nie powinny miec prawa glosu, przeciez to my mieszkamy w Polsce, a oni uciekli jak szczury i po co glosują?????

Gość zegnajpolsko
zdychajcie w tym gnoju,ja was pierdole przygłupy:-D

Gość 4gg4gg4gew
Arecki no bo tak robią na złość, jest to tzw szczyt chamstwa, czyli zaglosowac na PO i wyjechac z polski :D a wy sie meczcie dalej hehehe

Gość elkfsosdogsogkgdskm
Ja mieszkam W białorusi i jest mi dobrze;)

gnojem to jestes ty szmato, bo nie jestes Polką tylko taką szmatą, więc spie rdalaj

Gość fgfggghhjhjhjjh
przyglup to jestes ty skoro nikt cie w Polsce zatrudnic nie cche nieuku zasrany, wypierdalaj 🖐️ i nie wracaj bo tylko zatruwasz powietrze swoimi smrodami

tak głosowali bo ktoś im wmówił że tylko wykrztałceni i inteligętni ludzie wiedzą że PO to przyszłość. no i oni by poczuć się kimś inteligętnym tak zagłosował..teraz taki patrzy w lustro i widzi buraka.

Gość i zmień nazwisko
żebyś nas nie kompromitowała!

Gość cdnieksiekmik
Masz racje ,jedź bo tu tylko beznadzieja totalna. Nie przejmuj się idiotami ,oni nie mają nawet za co wyjechać i zawiść ich zżera. To typowe w kraju skazanym na powolne umieranie.Nie ma znaczenia czy jest taka czy inna partia. Problem to chamska mentalność i zwykła tępota.

Gość zaglosuje na PO a potem
jak szczur ucieka z tonacego panstwa. A my sie musimy meczyc z takimi Peowcami i ich niszczeniem kraju.

Gość gość
fajnie napisać .ale czy ktoś się tym zainteree o urzędnicy po szkole średniej nie mający pojęci o pacijętac