Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania19888

Ciąża 2013/2014

Polecane posty

Do wszystkich mam starających się o dzidzia w roku 2013 :) i które dziecko juz :)

Gość Anielicaaaaaaa
My z mężem zaczynamy starania w marcu - będzie to nasze pierwsze dziecko:)

Gość Anielicaaaaaaa
Nie dziękuje, żeby nie zapeszyć - A wy kiedy zaczynacie starania?

Ja mam córeczkę 4 latka będzie miała. Chyba najwyższa pora na drugie :) Najlepiej zaraz :)

hej, mamy 3 ms córeczkę i staramy się o kolejne od tego cyklu, mamy nadzieję że się uda, ja mam 28 a mąż 36 lat, o pierwsze staraliśmy się 5 lat także teraz nie mamy za dużo czasu a zależy Nam by nie było za dużej różnicy wieku :)

Gość nowiuteńka25
Hej dziewczyny. Ja ostatni @ miałam 31.01.2013 r. Był to okres z odstawienia tabletek anty. Zaczelismy sie starac z mężem od razu a raczej: nie zabezpieczać się... Zobaczymy co czas przyniesie. Bylaby to moja 2 ciąża, pierwsza stracilam.

Gość nowiuteńka25
Jutro w sumię idę do ginekologa. W zeszłym miesiącu umowilam się na wizytę kontrolną. Nie wiedziałam, że jest mozliwosc żebym była w ciązy. Myślicie, że by coś widział?? Pewnie tylko jakiś pęcherzyk...

Gość mirka mirka
hey my mamy plan starac sie od lipca mamy 6 letnia córke bardzo bym już chiala 2 chociaz czasami mam duże wahania wolałabym chyba "wpadkę " hahahah

Gość qwertr
To będzie moje pierwsze :) Juz zaczynam starania :) Zamówiłam sobie właśnie folik i tester owulacyjny na slinę :) Życzcie powodzenia