Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henrykaaama

walimy na 45kg (5kg do zrzucenia) kto ze mną?:)

Polecane posty

Gość asienka1111
henrykaaama no śniadanie obfite jesz. Ale pewnie spokojnie do tej 15 wytrzymujesz. Ja juz nie wiem co lepsze. Czy jesc czesciej a mniej. Czy wlasnie tak jak Ty, wiece ale rzadziej

Gość henrykaaama
akwamarynaa Musisz pic wode, juz nie tylko ze wzgledu na diete. Moja przyjaciolka w ten sposob jak ty robisz nabawila sie kamieni :(.. Lekarz jak sie dowiedzial ile ona pila w ciagu dnia (wlasnie jakies 2 szklanki czegoskolwiek) to prawie ja zabil :P

Gość akwamarynaa
asienka1111. To całaa prawda! Ja widzę swoje boczki a inni mówią mi że jestem chuda Nie jestem jakąś anorektyczną, że mam zaburzone widzenie siebie w lustrze bo tak jest naprawdę. Mam boczki i poprostu czuję się grubo. Jestem dośc wysoka co wygląda naprawdę dziwnie ( jaak wieloryb hehhe)

Gość asienka1111
Czyli chyba mamy podobny problem :) wiem o czym piszesz :) ja troche sie boje tego ze teraz zrzuce pare kg a pozniej nadrobie, taki efekt jojo.

Gość dariuszka
45 przy 160 niedowaga? chyba zgupialas ..wazylam 46 przy 167 i owszem to byla niedowaga ..

Gość akwamarynaa
tak jak i mówiłam wiec jestem :) dzisiaj wszamałam przed sniadaniem -czekolade kindrer ta mała na sniadanie - activia i 2 kromki z nutella obiad: -pół torebki kaszy gryczanj z masłem i pieczarkami kolacja (przed 18) - duza marchewka no więc to tyle :) aa wyyy???

Gość asienka1111
A ja wczoraj zjadłam tak: - śniadanie: dwie kromki chleba z pasztetem i pomidore, - drugie sniadanie: dwa kawalki ciasta :/ - obiad: zupa pomidorowa i jeden racuch - kolacja: płatki takie zwykłe sniadaniowe z mlekiem. Dzis poki co dwie kromeczki z pasztetem, na drugie sniadanie mam jogurt :D a jak u was?