Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaglupiota

PRZESLADOWCA POMOCY

Polecane posty

Gość zalamanaglupiota

w taamtym roku okradziono mnie na 7-8 tys nie chce mowic jaka dzialalnosc powadze poniewaz boje sie tej osoby, to cos zwiazanego ze zwierzakami tyle tylko moge, w kazdym razie te 7-8 tys to dla mnie sporo. osoba ktora mnie okradla zostala znaleziona (oczywiscie nie przez policje bo ci rozlozyli rece jak t o w polsce, tylko przeze mnie), znajomi pojechali niby kupic bo znalezli ogloszenie ze ktos chce sprzedac sprzet i byl o moj (widzialam foto) ci pojechali za nimi do domu i tak dowiedzieli sie ze wiem ze to oni. Od tej pory ciagle ktos wystaje pod moim oknem p onocy a jak wychodze to odjezdza, raz w nocy ktos przez okno zagladal do corki (slady na sypiacym w nocy sniegu[ mieszkam daleko od drogi wiec to napewno nie przechodzien]) a wczoraj przegia... otworzyl zwierzaki zeby uciekly a kiedy je lapalam zrobil jednemu krzywde :((( nie wiem co z tym zrobic ta osoba zawsze jest sprytniejsza... macie jakies pomysly ???

Gość dasdadad
policja? wynajac kilku rosłych osiłkow na kilka dni do ochrony i niech zrobią porządek jak znow przyjdzie.

Gość lalale
ojej to jest poważne!! moja siostra była w podobnej sytuacji i założyła sobie alarm !! czuje się bezpieczniej a kosztuje to założenie ok 1000zł i póżniej co miesiąć 130 zł ! nie tak drogo a jak ktoś wejdzie na posesje czujniki sie włączą kamery i będziesz mieć dowód i na policje!

Gość zalamanaglupiota
tylko ze ten ktos nie przychodzi codziennie ... w roznych porach mu sie to zdarza. okradl nas o 21 a wczoraj przyszedl normalnie w bialy dzien ... na poczatku myslalam ze to moje urojenia ze ktos mnie obserwuje ale po wczorajszym jestem pewna ... pare dni temu znalazlam tes wińska glowe pod domem ... pies byl spuszczony i myslalm ze to gdzies ze wsi przyniósł ale teraz to poprostu boje sie wyjsc do zwierzakow czy przypadkiem nic im sie nie stalo. a temu ktory dokonal kradzierzy boje sie cos zrobic bo to chory czlowiek skoro za moimi znajomymi wyslal samochod i jezeli to on skrzywdzil bezbronnego zwierzaczka i mogl to zrobic to oznacza ze jest niezlym psycholem..

Gość fkloerre
daj se spokój, 7 tysi i takie niebezpieczne rzeczy ? smiechu warte, niedługo za tysiaka będziecie sie zabijać

Gość zalamanaglupiota
lalale tylko widzisz przy zwierzetac h to nie jest takie proste ... one uciekaja czasami bo sa na tyle sprytne ze potrafia otworzyc klatke i laza sobie wiec alarm nonstop by sie wlaczal na nie ... pozatym zeby zalozyc alarm trzeba miec dobrze ogrodzone wszystko a ja z jednej strony mam pastwisko dosc duze i poprostu nie stac mnie na to zeby tam wymienic ogrodzenie pol hektara.

Gość zalamanaglupiota
dalabym spokój ale teraz to juz nie zalezy odemnie... pozatym dla niektorych to tylko a dla innych az ;) mam duzo chorych zwierzat ktorymi sie zajmuje dlatego kazdy grosz jest dla nich wazny

Gość dasdadad
zrob tak jak ci napisałam.

Gość lalale
pleciesz!! idz do firmy ochroniarskiej oni zdecydują gdzie i jak zrobić aby było dobrsa ze!! a jak zwierze włączy alarm to od tego sa jak dupa od srania żeby przyjechali ty za to płacisz po za tym można zadzwonic i poiwedziec ze to fałszywy alarm!! w swoim miescie lub najbliszym idz do takiej firmy! siostra mieszka 30 km. od siedziby firmy a jak sie właczył alarm byli w ciągu 6 min. narawde super sprawa!

Gość zalamanaglupiota
o to mialam jakies zle informacje :) pojde zapytam o ten alarm napewno

Gość dfdffgfgfgggh
kup sobie dobry gaz pieprzowy i nigdzie sie bez niego nie ruszaj...

Gość zalamanaglupiota
mamy mamy ;) wymyslilam ze narazie kupie duzooo halogenów zeby w razie czego sie w nocy zapalaly chociaz tak jak mowilam czlowiek nie ma skropołów i potrafi prylwsc w bialy dzien ale chociaz tyle dopuki nie dowiem sie co z tym alarmem. jakbym mende dorwala to policja tez by mu juz nie pomogla ... jak mozna byc takim skurwielem zeby zwierze skrzywdzic jak ???!!

Gość shfdgxjnnsxfdgb
A może wynajmiesz detektywa?