Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a l i c j a .

czy to jest normalne?? ma tak ktos z was?

Polecane posty

Gość a l i c j a .

Mam 21 lat,siostre o 3 lata mlodsza. Odkad Oliwia sie urodzila jestesmy nierozlaczne. Trwa to juz 18 lat. Mieszkamy z rodzicami w bloku i mamy wspolny pokoj. Moj ''problem'' polega na tym,ze chyba zbyt mocno kocham swoja siostre, nie wyobrazam sobie dnia kiedy nie moglabym z nia przebywac,rozmawiac,smiac sie. Gdy wychodzimy na imprezy,praktycznie zawsze razem.wszystko robimy razem...mamy mnostwo wspolnych ciuchow ( wymieniamy sie), kosmetykow, czuje,ze ona jest mna tylko w mlodszym wydaniu. ...rozumie: my sie bez slow,nawet z wygladu jestesmy niemal identyczne, ten sam wzrost,roznica wagi 4 kg, wiele osob bierze nas za blizniaczki. Ja od kilku lat mam faceta,niedawno zareczylismy sie i planujemy wynajac wspolnie mieszkanie ALE mi na sama mysl,ze nie bedzie tam Oliwii lzy cisna sie do oczu. Mam czesto wrazenie,ze wolalabym zostac z siostra.... to z nia tak naprawde laczy mnie wiecej niz z moim facetem... wpadlam chyba w jakas obsesje... niedawno siostra miala maly wypadek i byla chospitalizowana 5 dni. Caly czas,dzien i noc bylam przy niej, teraz nawet gdy ona idzie do sklepu i dluzej jej nie ma potrafie stac w oknie i jej wypatrywac,tak bardzo sie martwie aby nic jej sie nie stalo. Rozmawialam z nia o tym i wiem,ze ona czuje to samo. Jestesmy pewne,ze nigdy z nikim nie bedziemy tak emocjonalnie zwiazane jak ze soba. Czy mozna kochac za mocno? Ma ktos z was podobne relacje z rodzenstwem?

Gość mkonji
Chcialabym miec taka siostre...ja z moja sie nienawidzimy,skaczemy sobie do gardel.autorko zazdroszcze wam....

Gość ale zajebiscie!!!
Ja nie mam rodzenstwa ;( ale z tego co zauwazylam rzadko rodzenstwo jest az tak zzyte ze soba. Fajnie macie...

To już takie trochę obsesyjne. Musisz coś z tym zrobić, bo fajnie, że się dogadujecie, ale kiedyś założycie własne rodziny i co wtedy? Zamieszkacie razem (nie koniecznie mężowie to zaakceptują)? Czy może nie założycie rodzin, tylko będziecie do końca życia żyć tylko dla siebie? Jesteście przyjaciółkami - to super, ale wszystko musi mieć umiar.

Gość wow:-)
Pierwszy raz spotykam sie z czyms takim:-) z jednej strony super a z drugiej troche glupio bo bedzie wam w przyszlosci ciezko 'sie rozstac' ale jestem pelen podziwu

Gość panikująąca ona
moim zdaniem trochę to nienormlne, zachowujesz sie jak jakis obsesyjny psychopata. Tez kocham swoja siostrę i zawsze byłyscmy rpzyjaciólkami ale bez przesady.. Moim zdaniem przydał by ci sie psycholog i to mówie całkiem powaznie

Gość fsfi;222
Nie dojrzałaś do małżeństwa...pobądź jeszcze dzieckiem i baw się z siostrą, jak podrośniesz to zdecyduj się na poważne kroki jak małżeństwo. Masę postów tu na kafe o tęskniących za mamą młodych mężatkach....żal

Gość mrowciaczek
Ja mialam podobnie:-) tyke ze z bratem