Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajan

ZROBILI ZE MNIE ZŁODZIEJKĘ

Polecane posty

Gość kajan

Witam! Mieszkam w małej miejscowości gdzie sa tylko trzy wieksze sklepy i miedzy innymi Biedronka oraz wszyscy sie tu znają! Dwa dni temu dostałam telefon z policji bym stawiła sie na komisariat wiec poszłam z chłopakiem! Jak sie dowiedziałam, zostałam oskarżona o kradzież kremu nivea, który włożyłam sobie do kieszeni przy kasie w momencie kiedy mój chlopak wykładał zakupy na taśme!(to zdarzenie miało miejsce prawie dwa tygodnie cześniej)Oczywiście tego kremu nie ukradłam, ale co gorsza... ochroniarz widział, że coś wkładam do kieszeni i ani mnie nie zatrzymał prosząc o pokazanie kieszeni, nie poprosił mnie na zaplecze,ani nie zawołał policji tylko wypuścił mnie po prostu z rzekomo ukradzionym "towarem". Po tym zdarzeniu co drugi dzień bądz nawet codzieniie robiłam zakupy nadal w biedronce tak jak do tej pory! Jednak zaczęłam wyczuwać że ochroniarz dziwnie się kręci i ciągle spogląda mi na ręce nie ważne czy byłam sama, z dzieckiem, chłopakiem czy jego mamą! Nie wiem czy nie popełnił on będu - wydaje mi się, że tak i że w tej sytuacji przyjazd policji był niezbędny! Dowód jaki mają przeciwko mnie to niewyraźne nagranie z kamery, że to co wkładam do kieszeni to krem (czekamy, aż Biedronka prześle je na komisariat bo tam podobno będzie lepszy obraz) Mnie najbardziej wkurzył i zaniepokoił fakt, dlaczego pozwolono mi wyjść ze sklepu z towarem nie zapłaconym w kieszeni skoro ochroniarz "coś widział"!?!?!

Gość ziemowitka
a ukradłaś to czy nie? bo nie rozumiem

Gość notloveyou
to co piszesz rozumiem tak - ukradłas ale nie złapał cie za reke tylko po fakcie, teraz czekasz na obraz tak??

Gość notloveyou
dobra juz widze.. no skoro tak to gowno teraz ci mogą

Gość jedną nogą w rowie
mogą ci skoczyć i żądaj przeprosin tak by wszyscy się o tym dowiedzieli bo jeszcze ci zrujnują życie w tej malutkiej miejscowości