Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriansgirl

po czym poznać że związek jeszcze ma sens...

Polecane posty

Gość kafeteriansgirl

jestem w związku jakoś rok, a zaczęliśmy się zachowywać jak stare małżeństwo... ciągle jakieś sprzeczki, nieporozumienia, fochy, zwłaszcza z jego strony, często mnie denerwuje, czy to zachowaniem czy "sposobem bycia", dziecinnością. Boję się że będzie gorzej i gorzej,czy trwać w tym i próbować akceptować to co mi przeszkadza...są w nim oczywiście cechy które bardzo lubię. Jak poznać prawdziwą miłość, czy to się nie wypaliło?

o kurcze mam tak samo, i ie sądzę by było lepiej, niby się czasem staram ale czuję, ze nie na to czekałam całe życie

Gość kafeteriansgirl
no ale jednak są jakieś fajne wspomnienia, co prawda na początku przymyka się oko na wady, a dziewczyny mają skłonność do zauważania szczególików i czasami je one wkurzają... próbowałam sobie poukładać w głowie i z tym skończyć, ale jednak coś mnie z nim trzyma...i ciężko powiedzieć jednoznacznie co

ja nie wiem co mnei przy nim trzyma, czasami ejst dobzre, wtedy wierzę , ze nam się ułozy, ale chyba jesteśmy z 2 różnych światów, on nie rozumei moich zachowań, krytkuje je, i brak mu bezinteresowności