Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

koło mojego domu była stłuczka a ja nic nie widzialam :((

Polecane posty

gdyby nie to,że pada śnieg to poszłabym tam, ale mogę ich obejrzeć przez lornetkę, tylko nie wiem czy warto, faceci wyglądają na niskch, jeden z nich ma bardzo obcisłe spodnie, coś jak spodnie/leginsy do biegania... nie lubię facetow w tego typu ciuchach :O mężczyzna powinien nosić normalne dżisny... p.s wczoraj albo przedwczoraj koło mojego bloku przechodził jakiś ładny blondyn:) wyszłam na balkon zawołałam głośno "akuku" po czym się schowałam :O

Gość normalnie to jest śmieszne!!!
i po co byś tam poszła??? wkurwiają mnie ludzie którzy stoją i się gapią jak jet wypadek i jeszcze palcem nie kiwną żeby coć pomoc masakra- jesteś nienormalna

a mnie denerwują ludzie, którzy mają duzo dystansu i poczucia humoru :classic_cool: jesteś normalna!!!!! masakra prowadzę bloga, ale nie wiem czy mogę podać adres, bo zaraz zostanę oskarżona o "samouwielbienie" :D :D :D

przepraszam że zapytam ale co byś mogła zrobić dla tych ludzi którzy mieli wypadek??? nic!!!! stała byś i byś sie gapiła jestem ciekawa czy jakbyś ty miała wypadek to czy super byś sie czuła jak by gromadka ludzi stała i się gapiła z rećami w kieszeniach, masakra

Ja bym wszystkich owinęła wielkim kocem termicznym i na własnych ramionach przetransportowała do pobliskiej ubojni!!!

14.05 słaby podszyw i nie orginalny