Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaBrunetkaWCiąży

Garniturek dla synka na mój ślub...

Polecane posty

Gość MałaBrunetkaWCiąży

Witam. Dziś ajde Małemu kupić garniturek, bo w sobotę biorę ślub cywilny. Zastanawiam się nad kolorkiem czy czarny/granatowy z białą koszulą nie będzie wyglądał zbyt... poważnie jak dla 3latka? Upatrzony mam taki delikatny, beżowy w poziome kreseczki. Myślę ze taki w wakacje w niedzielę nawet mu ubiorę a z racji, że ja będę miała sukienkę śmietanową, płaszcz beżowy to i mały będzie pasował kolorystycznie do mnie:P wiem- głupio to brzmi- ale ja przywiązuję dużą wagę do szczegółów i lubię mieć wszystko dobrane tak, by pasowało :>

Gość to jest tylko moje zdanie
ale dla mnie tacy mali chlopcy wystilizowani na biznesmenow w garniturach wygladaja okropnie... I jakie to niewygodne.

Gość MałaBrunetkaWCiąży
Hmm masz rację- na biznesmenów fuj. Ale jak miał roczek kupiłam mu taki szarawy garniturek-miał łącznie 2 i wyglądał słodko bo były uszyte nie tak prosto tylko.. "fikuśnie". Teraz chcę mu kupić ale taki kamizelka + spodnie i bez nie wydaje mi się biznesowy a taki raczej...luzacki. Co byscie poleciły w zamian za garniturek? Może spodnie jakieś proste plus koszula w fajne wzorki...?

Ja mysle ze czarny to taki zbyt oficjalny jak dla maluszka, granatowy tak samo najlepszy bedzie bezowy. Chlopcy slodko w takich wygladaja ;)