Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Co polecacie jeszcze do stosowania z prezerwatywą ? I mam takie może trochę dziwne pytanie, jakie są szanse na ciąże gdy np nie założy się jej od razu, czy przy samym ocieraniu też można wpaść, wiem że przed samym wytryskiem w śluzie są plemniki.. ale czy na samym początku też są ?

Gość oczywiście że tak
Gdy dojdzie do wytrysku "na zewnątrz" to jest szansa na ciążę ale minimalna. Tak samo jak seks bez prezerwatywy i bez wytrysku w Tobie. Szanse sa.. Jednak nie wielkie... Jeśli nie chcesz ciąży to lepiej sie zabezpieczaj...

wiem, że jak do wytrysku dojdzie.. ale mi chodzi o samą gre wstępną, czyli bez wytrysku czy tez na samym poczatku mozna zajsc w ciaze ?

Gość oczywiście że tak
Myślę ze jeśli chodzi o sama grę wstępną czy pieszczoty gdy nie chodzi do wytrysku ani nawet do stosunku to szanse na zapłodnienie są minimalne. Prawie że zdrowe. Plemniki w tym "śluzie" są słabe i jest ich bardzo mało. Biorąc pod uwagę to że facet podczas jednego wytrysku ma kilka milionów plemników a za bezpłodnego uznaje sie gdy AŻ 40% plemników jest zdrowych. No więc biorąc pod uwagę te dane zastanów sie jakie mogą być szanse. Teoretycznie minimalne. Praktycznie- prawie zerowe.