Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NooNieDoWiary

Ludzie bez grzeczności osobistej.

Polecane posty

Gość NooNieDoWiary

idę sobie ulicą w kierunku gabinetu dentystycznego, zapominając tego dnia zegarka i telefonu, nie wiem która godzina, podchodzę do pierwszego lepszego kiosku ruchu i pytam"Przepraszam która godzina" na co pani z wielkim oburzeniem pyta mnie czy ma na czole napisane "Informacja" po czym się zdenerwowałem i powiedziałem jej jebana idiotka i spokojnie odszedłem. Wzruszyła was moja historia?

Gość NooNieDoWiary
mnie tez wzrusza ta chistoria, to jest nieporozumienie że Polska mentalność jest taka zła, wiele razy sie spotkałem z podobnymi chamstwami, do jakiegoś czasu byłem grzeczny ale od jakiegoś czasu odpowiadam tym samym, CHAMSTOW ZA CHAMSTWO i to z podwojoną dawką atakuę: )

Gość karolina z Pułtuska
to nie jest kwestia grzecznosci osobistej tylko mania ciebie w tzw głebokim poważaniu jakbyś zaczął od: cały nakład gazet jakie tylko pani ma poproszę...a przy okazji przepraszam która godzina to pani rozmawiałaby z tobą zupełnie innym tonem :P, :P, :P

Gość imitation of life
Bywa, akurat tak trafiłeś(baba chyba jakaś niewyżyta, skoro nie może podać głupiej godziny), ale nie każdy taki jest.

Gość może ona akurat miała
grzeczność publiczną a nie osobistą???? źle trafiłeś????

Gość chyba kultura osobista....
zwiazek frazeologiczny "grzecznosc osobista" nie istnieje.. A i Ty sie kultura nie popisales odpowiadajac wulgarnie