Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorybabsztyleeekkk

jak zminimalizować negatywne dział

Polecane posty

Gość chorybabsztyleeekkk

działanie pigułek? wczoraj endokrynolog przepisał mi pigułki a ja mam stracha je brać, bo wiecie - ostatnio tyle szumu w telewizji o tym, że zatory, zakrzepica itd... więc zastanawiam się jak zminimalizować działanie negatywne pigułek? są jakieś dodatkowe środki dostępne w aptekach? profilaktyczne? proszę o rady i przemyślenia na ten temat pigułki będę brać tak do 6 miesięcy

Gość tghtryyt
asequrella chroni watrobe i pomaga utrzymac libido w normie

Gość chorybabsztyleeekkk
dzięki a to krzepnięcie krwi?zakrzepica? ja ogólnie mam kiepską krzepliwość, niski PLT więc czy zakrzepica mi nie grozi? wybaczcie, ale ja się naprawdę stresuję już wystarczy że na boreliozę zjadłam tonę leków, a do tego na niedoczynność będę zaczynać Letrox brac boję się, że mi to wszystko bardziej zaszkodzi niż pomoże

Gość chorybabsztyleeekkk
nie palę w ogóle tytoniu mam 27 lat profil krzepnięcia? nie, ale lekarz mówił, że mam słabą krzepliwość i niskie PLT (jak mam jakąś rankę, nie wiem czy to m znaczenie- to bardzo długo rana zasycha, poza tym mam mega silne krwawienia mies. podobno to też jeden z objawów słabej krzepliwości)

o matko. ale to nie jest hormon płciowy i on nie spowoduje zakrzepicy, ani innych objawów jakie dają tabletki antykoncepcyjne. to jest hormon tarczycy. jeżeli masz go za mało, to on po prostu wyrówna braki w organizmie.

Gość chorybabsztyleeekkk
ale ja poza letroxem mam zacząć brać pigułki antykoncepcyjne YAZ

Gość chorybabsztyleeekkk
to jak? nie ma niczego zapobiegającego zakrzepicy?

Gość chorybabsztyleeekkk
zawsze coś... dzięki w każdym razie za odpowiedź!