Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a własciwie czym sie roznią na

szukam opinie o kombinezonie REIMA

Polecane posty

KTOS MA czy nadaje sie na zwykle chodzenie po miescie czyt o raczej typowo narciarskie

o mamo czy wy tu macie same ciuchu z targu czy co ? nikt reimy nie ma ? :O

Gość reima super jest
nie mam kombinezonu ale za to kurtki, spodnie, polary. Sa super, uzywalam i w miescie i na wyjazdach.

Gość nxcjbxcv
ja kupuję od wielu lat dzieciom tylko kombinezony Reima . Są super, trwałe, nieprzemakalne (o ile konserwujesz je specjalnym płynem co 5 prań), ciepłe. Można je suszyć w suszarce. Polecam.

Gość nxcjbxcv
zapomniałam dodać... Moje dzieci bawią się na zewnątrz ok. 3-4 h 4 x w tygodniu, wspinają po skałach, zjeżdżają na tyłkach i wszystko z kombinezonami jest super.

Gość nxcjbxcv
http://www.reima.fi/pl/testowanie Ja zawsze kupowałam je w Norwegii, gdzie mieszkamy, ale w necie jest kilka stron polskich z produktami Reima, no i są o wiele tańsze.

Gość olk
Tak samo kupuje moim chłopakom kurtki ,kombinezony z Reima są naprawdę fajne bo nie są to napakowane gruby kurty ,tylko lekkie kurteczki i ciepłe ,masz zresztą oznaczenia na metkach od ilu do ilu stopni ,nie pochłaniają wody ,plamy idealnie schodzą ,\ kiedyś mąż przywoził z Norwegi dla starszego syna ale to bylo 8 lat temu ,z czasem kupowałam właśnie u nas a co do cen to wychodzi że u nas Reima tańsza niz w Norwegi przynajmniej niektóre modele i to sporo bo nawet w granicach 100zł

Gość wojtek123456
Ja może napiszę opinie o kombinezonie Reima. Kombinezon kupiony jednej zimy w październiku, niewiele noszony i niestety nie zauważyliśmy podczas zakupu istotnej wady którą było złe zaprojektowanie i przeszycie rzepa kaptura - nowe modele już rzepy miały przyszyte odwrotnie co świadczy że ktoś się zorientował o wadzie. Rzep kaptura był przyszyty tak, że ta część która ma haczyki ocierała o materiał mechacąc go i przecierając. Reklamacja którą złożyłem została rozpatrzona negatywnie i napisano nam, żeby zapinać rzep to się nic nie będzie działo!!?? Sklep w Polsce nie chciał napisać do firmy Reima dopiero po moich naleganiach u dystrybutora napisano pismo do Reimy - odpowiedź była taka sama. Nigdy więcej nie kupimy produktu Reima. Nie polecam

Gość gość
Jakością kombinezonu Reima Kiddo jestem zadowolona, mam duże zastrzeżenie co do rozmiaru, za te pieniądze powinno być wszystko idealnie dopasowane tzn: za krótkie rękawy, reszta za szeroka, nie wiem na jakie dzieci są uszyte kombinezony. Dziecko ma 124 cm wzrostu, to kupiłam na 128 cm, pewnie za 2 lata będzie dobry. Pozdrawiam.

Gość gość
Dawniej używaliśmy tylko reimy, bo nic innego tej jakości nie było na rynku, potem dzieki znajomej poznalismy marke ducksday i jestesmy jej wierni od 3 lat - robia swietne kombinezony za polowe ceny reimy, kurtki nie testowalismy