Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Kto sie ze mna dzis pouzala?

Polecane posty

Gość dołektotalny

temat niezmienny jak na dołka przystalo ;)

Gość dołektotalny
dobra na razie to mnie rozsmieszyles :D

dołektotalny Witaj Autorko:) No chyba to nie kolejny dołek, to już przeradza się u Ciebie w jakąś depresję;/. Nie zamartwiaj się tak tym, bo to nie ma sensu.

Gość dołektotalny
witam :) eh wiecie, to po czesci po lekturze kafe :D naprawde jak czytam niektore tematy to mysle sobie, ze koniec, jestem emerytka. Tutaj nawet 17 latki maja powazne zwiazki i problemy z nimi zwiazane :P A do tego w pracy posluchalam malej licytacji kolegow, kto kupil z ukochana gdzie mieszkanie na kredyt. Depresji to nie mam bo pracuje, jem, spie bardzo dobrze i zajmuje sie swoimi glupotami. Ale moze kiedys bede miec ;p

Autorko:) W życiu ludziom różnie się układa. jedni szybko spotykają Miłość swego życia, inni później. też mam ponad 20 lat, jestem samotny, ale jakoś trzeba żyć:) W końcu ma się jedno życie. ważna, abyś potrafiła być szczęśliwa sama ze sobą, wtedy będziesz szczęśliwa w związku, bo nie będziesz go uzależniała od bycia z Druga Osobą:) A co to za głupotki, którym poświęcasz czas??:)

Gość jestem z wamiii
też się użalam, mam czas kiedy Go w domu nie ma, i się użalam nad soba, ze jest jak jest i nie umiem tego zmienić

Gość dołektotalny
No niezbyt sie pouzalalam... A takie wiazalam nadzieje z tym tematem :P