Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danutadanutadanutadanuta

Dziwna i niezręczna sytuacja-prośba o radę:)

Polecane posty

Poradźcie mi- jak się zachowac w tej nietypowej sytuacji. Jakis czas temu rozstałam się z facetem, rozstanie było bardzo burzliwe, bardzo nieprzyjemne, on w akcie zemsty składał na mnie fałszywe donosy na policję ( wszystkie umarzane), w koncu się odczepił, ale niesmak i wstręt pozostał. Tymczasem wczoraj dzwoni do mnie nasz wspólny znajomy z innego miasta, który niedawno wydał swoją debiutancką płytę. Powiedział, ze w pt będzie u nas w Poznaniu, chciałby się że mna zobaczyc i podarowac mi tę płyte z dedykacją. Zaznaczył, jednak, że na obwolucie jest wydrukowane podziękowanie dla mojego ex, bo ten bardzo mu pomógł w wydaniu jej. Poczułam się dziwnie, z jednej strony- mily prezent i milo, ze pamiętał z drugiej strony- nie specjalnie mam ochote na plyte z podziękowaniami dla exa, który mi zrobił mnóstwo złego. Jak Wy byscie postąpiły w tej sytuacji?

Gość twoja mala dzintara
co ma piernik do wiatraka? to ze masz obiekcje, by przyjac prezent swiadczy tylko o twojej niedojrzalosci bo twoje i exa problemy nie tycza sie kolegi

Ten mój były to był dopiero zboczuch. Uwielbiał gwałcić mnie kiełbasą krakowską.