Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misio1994

Mam problem. !!!

Polecane posty

Gość Misio1994

Na ferie pryjechała moja kuzynka i zaczeła sie do mnie przystawiać i niewiem co mam zrobić ? Dodam ze ma 17lat i jest calkiem niezła

Misiu, jesli ty masz 19, a ona 17 .... to mozecie sobie dac buzi :) ... a jak juz dojdzie do tego, ze bedziecie sie seksic... to nie zapomnij zalozyc gumke (nie recepturke) :) poza tym zycze wam udanych spacerow

Gość Misio1994
niewiem co o tym mysleć

nie mysl za duzo, tylko idz na spacer :) wez dziewcze za raczke i pokaz jej okolice :)

Ja też mam problem!!! No... jakem se tak ryknęła, to mi się jakoś lepiej zrobiło :)

Macie rację weź chłopcze SWOJĄ KUZYNKĘ na spacer i przelec ja. Ewentualnie jak byscie wpadli to dziecko urodzi sie kaleka... Ale to nic... idio*i...

Gość Misio1994
chyba tak zrobie

Gość rozwódka...
totalnie niesmaczne i rodzina się dowie kiedyś ale teraz ludzie schodzą na psy cokolwiek nie napiszemy to i tak sie skundlicie

jak nie suki, to kundle.... przeciez nie jestesmy na weterynarii :) ... omawiamy spacer misia z kuzynka :)

Gość Misio1994
o przepraszam jestem w miare porządny i niebardo chce ale może jakiś lodzik nie no zartuje chyba raczej nie

Gość solys ze wsi
kury wchodzo mnie do chalupy :o

proponuje, abys zatrzymal sie jednak na raczce... znaczy trzymaniu sie za raczke :) ... aby zwalczyc krostki, udaj sie do drogerii... napewno cos znajdziesz

Gość Misio1994
chyba ta

Gość solys ze wsi
ale one wchodzo i wchodzo :-o i lazo po kuchni

Gość solys ze wsi
a jaj nie dawajo juz od dawna :-o moze jakie problemy majo :o

Sołtys! Chłop jesteś, czy nie?! Kury masz, to wnioskuję, żeś chłop z jajami! Weź zagoń w kącik i rzeknij: "Tu siedta i nieśta!" Chłopa z jajami to nawet gderliwa kokoszka posłucha ;) :D

A tam nie dajo, nie dajo... Niesły by! Jenoś pewnikiem niemrawy ku nim. A zagodej, a poszeptej, a jak nie słuchajo, to ryknij i pięścio w stół! Tak coby wiedziały, żeś Ty pan! :D A jak to nic nie da, to proponuję bukiet siana i pięć garści zboża :D

Gość solys ze wsi
nie sluchajo :o

co ty gadasz do chlopa... w jaki kat... w posciele niech zagoni :) na puchowej pierzynie, to od razu znieso gotowane na twardo i bedzie oszczednosc wody i gazu z butli :D

Gość solys ze wsi
iskra a pomozeta ty mnie?

sołtys, jako negocjator mom występować? Ano, że pomogem, jeno więcej informacji Ty mnie przekazać musisz! Ano, kiedy się zbiesiły? A kojarzysz Ty? Może przy jakim weselu we wsi żeś z jakom tam tańcował, a na nie nie zerkoł wcale? Hę? Albo na spacer przy nowiu sie wtbroł z jakom cycaton, a one widziały, hę? A frida też dobrze radzi, ty pierzynom udobruchać próbowoł?

Gość solys ze wsi
iska ale z ciebie to kobito jednak ahhh a chopa ty jakiego ma?

e tam, prowodyrke na pieniek przezs leb siekiera i do gara a reszcie wytlumacz, ze jak nie zmadrzeja to droga przetarta

A ma, ni ma! Od przybytku głowa nie boli! Ale jajec z chłopem szukom! Bo w odwrotnej kolejności to zdradliwe bywajom! A chłop, dzisioj je, jutro ni ma, albo sie jaja ostanom, albo po wydmuszkach wiatr jeno wspomnienia wywieje.

Gość Starowuj
Misiu, weź kieszonkowe, idż do sklepu po jakieś dureksy i po dwa czteropaki albo słodkie winko - i nie rób kuzyneczce na złość np. nie dając jej (do) buzi;-) Będą miłe wspomnienia po feriach!