Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafrasowany maniek

Heyah konto ważne rok

Polecane posty

Gość zafrasowany maniek

teraz kazde przedluzenie na rok bedzie kosztowalo 3 zety?? o co tam chodzi bo nic nie kumam, ma ktos heyah?

Gość Julio Rusell
Co miesiąc będą złodzieje z PTC pobierać 3 złote abonamentu :) Czas się wynosić, ja wczoraj przeniosłem nr do Orange :)

Gość doododdd
z deszczu pod rynne :classic_cool:

Gość zafrasowany maniek
tez mysle nad przeniesieniem:-o co sie dzieje w tej Polsce?🖐️

Gość Julio Rusell
Orange przynajmniej nie wpierdala gadzetów typu "granie na czekanie" czy abonament za ważnośc konta. PTC odkąd przemianowali się z Ery na T-mobajl walą w chuja aż huczy.

Gość gawra
Ja mam tak taka od 2004 roku i na początku marca żegnam się z tymi kombinatorami.

Gość Virgin Mobile
je niedawno przeszłam do Virgin Mobile i jestem bardzo zadowolona. Minuta rozmowy za 19 gr, smsy za darmo, za każde dołądowanie 50% gratis, konto ważne przez rok. No i nie bombardują mnie durnymi smsami jak to było gdy byłam w orange i t mobile/

Gość gawra
Jak to SMSy za darmo? Do wszystkich sieci?

Gość nie ma jak się dać
Doić niemieckiej chciwej firmie czyli t mobile. Od 19 marca robia w tak taku i heyah opłatę 3 zl miesięcznie chyba ze wyłączcie rok ważności konta.

Gość nie ma jak się dać
Zapomnieliście ze pobierają też cztery grosze za sprawdzenie stanu konta . To jest dopiero przegięcie.

Gość nie ma jak się dać
Zapomnieliście ze pobierają też cztery grosze za sprawdzenie stanu konta . To jest dopiero przegięcie.

Gość gawra
Dlatego żegnam się z oszustami.

Gość inżynier serwisowy bann
Ja pierdole czemu siedzicie w takich sieciach na huj komuś potrzebnych możeci mi to powiedzieć? play na kartę masz albo ważne rok i 29 gr. Albo za free do play i musisz doładowywać. W red bull mobile masz 29 gr w huj pakietów itd. I za darmo YT i 2GB mniej więcej co miesiąc. Nawet orange jest lepszy też masz GB co miesiać i też konto wazne rok. To tak jak zjeby siedzące w PKO.

tak jak ostatnio zjeby robiły atak na tmobile obecnie najgorsza sieć na rynku bo niby tel za darmo a potem abonament 120pln. 20pln drożej niż każda inna sieć. czasami się zastanawiam gdzie ludzie mają rozum.

Gość gawra
inżynierq, gdy kupowałam tak- taka, to Play jeszcze nawet w wyobraźni nie istniał...

jak był tak tak to było 10 lat temu kobieto! Wtedy nawet orange jeszcze nie było. To jak przez 10 lat nie chciało ci się przeglądnać ofert konkurencji w 20 min to ja dzienkuje. Moja zasada powoli robi się porsta jeśli ktoś jest w tmobile lub ma PKO nie wazne czy sa czy bp to jest debilem i się z nim nie zadaje. Bo albo nie potrafi czytać albo jest leniwy albo jest głupi. Innej opcji nie ma.

Gość gawra
Orange nie było ale była Idea. Pop był droższy i gorszy od tak taka.

A i żeby nie było że z play jestem to pierwsza lepsza oferta orange http://www.orange.pl/kid,4002009309,id,4002009310,title,taryfy-Orange-na-karte,article.html pakiet danych. konto ważne rok od wysłania DARMOWEGO sms Prezenty na urodziny itd. Za oglądanie reklam dostajesz złotówki. 29pln do wszystkich (poza play ale to musi się zmienić. plus już zminił ofertę i do play jest tyle samo) Ja jestem w RBM więc niby tez nie play http://www.redbullmobile.pl/oferta/na-karte/taryfy/ Za darmo YT i 2GB miesięcznie. 3 razy w roku dostajesz promocyjne minuty w stylu 333minuty do play po 1 miesiacu. 7 czy 10 pln za nielimitowane do play.

Gość gawra
Nie ulegaj zbednej egzaltacji bo pikawa Ci stanie ;) Przecież napisałam, że przenoszę numer ze złodziejskiego t mobila.

no mnie wkurwiają takie głupoty Ile to jest zmienic usługodawcę? wyzerować konto i 24h i jesteś u kogo innego. ale nie bo lepiej pazury tapirować.

Gość gawra
No niełatwo wyzerować konto bo mam ponad 9.000 minut z bonusa tak tak :P

Gość Le Petit Prince
pokażcie ten zapis, że trzeba płacić 3 złote aby konto było ważne rok

Gość Harcmistrz Marucha
Od 19 marca będzia ta opłata więc jeszcze nie ma zapisu. Dostałem SMSa od T-mobile w tym temacie.

Gość Le Petit Prince
wystarczy zrezygnować z tej usługi i nie płaci się 3zł

Gość reffrfer
to po co tam siedzicie jeszcze. Ja meisiąc temu zwiałam do virgina, nie narzekam.

Gość Ayaaa
Żeby nie płacić za roczną ważność konta wystarczy zrezygnować z niej. Wtedy każde doładowania będzie przedłużało ważność konta, o tyle ile jest napisane na kuponie, czyli Od 5 zł do 19 zł ważność Twojego konta zostanie przedłużona o 5 dni na połączenia wychodzące + 3 miesiące na połączenia przychodzące. Od 20 zł do 49 zł ważność Twojego konta zostanie przedłużona o 1 miesiąc na połączenia wychodzące + 3 miesiące na połączenia przychodzące. Od 50 zł do 100 zł - ważność Twojego konta zostanie przedłużona o 3 miesiące na połączenia wychodzące + 3 miesiące na połączenia przychodzące. Od 100 zł do 149 zł - ważność Twojego konta zostanie przedłużona o 4 miesięcy na połączenia wychodzące + 3 miesiące na połączenia przychodzące. Od 150 zł do 500 zł - ważność Twojego konta zostanie przedłużona o 6 miesięcy na połączenia wychodzące + 3 miesiące na połączenia przychodzące.

Gość gość
A ja z kolei przeniosłem się z play fresh Zapewne zaraz podniosa się głosy krytyki ale co z tego że mają fajne oferty jak zasięg do d**y w jednym miejscu 4kreski a dalej nic, albo telefon leży na biurku 2kreski i dostaje smsm "że ktoś próbował się do ciebie dodzwonic ale byłes poza zasięgiem. Może człowieka trafić. np Ktoś ma firmę/sklep to ilu potencjalnych klientów może stracić...? Wole zapłacić więcej i mieć pewność że do mnie się wszyscy dodzwonią.

Gość simowiec
wysyłacie smsa"NIE" na nr 568 i dezaktywują te 3zl/m Pwoiedzcie mi proszę ile trzeba mieć najkrócej zarejestrowaną karte sim w heyah, aby móc przenieść numer do innego operatora? 6miesięcy czy krócej ?

Gość gość
virgin mobile jest super, taniutko i mam jeszcze 1700 smsow do wszystkich za free do konca roku :)