Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na trzezwo nie rozbiere...

jutro 1sza randka,chce przed wypic dla kurazu,ale...

Polecane posty

obawiam sie,ze bedzie czuc jak bedziemy siedziec przy stoliku-planuje wypic 1 gora 2 kieliszki wodki.myslicie,ze guma i perfumy wystarcza?prosze o rzeczowe odp

Gość rostack4
ja osobiście proponuję cytrynówkę, po niej nie czuć oddechu (autentycznie), chociaż oczywiście gumą trzeba poprawić. tak jak jesteś na siłach to nie jest za smaczna (dobra jest np. po nieprzespanej nocce) ale coś za coś.

Gość asdasdasdasd
Sami znawcy widze, guma do żucia potęguje oddech barany.

Gość asdasdasdasd
Wypij vódke,Piwo i weź gume do buzi, chuchij koledze i zapytaj: czuć? to jego reakcja twarzy powie Ci wszystko.

Gość a nie lepiejjjjjjjjj
wez amfe po niej jestes pewna siebie , rozgadana itd. tylko ze oczy ci wyjebie zrenice na cale oko ale jak se nie zna na dragach to sie nie kapnie

Gość asdasdasdasd
Jak chcesz się rozluźniać to lepiej wypal Jointa, nie będzie czuc po 15 minutach a i efekty 5 razy lepsze,Pozdrawiam.

Gość a nie lepiejjjjjjjjj
albo powiesz ze zrenice masz bo miałas zapalenie spojówki i ci lekarka takie cos dała i ze to straszne nasciemniasz cos i łyknie to na bank :D:D

ale ja nie mam kolegow...

Spieprzaj podszywie :P W domu mam zwykła wódkę krupnik i tylko to wchodzi w grę, bo nie będę miała kiedy kupić. Co do innych wspomagaczy, to nigdy nie próbowałam, a na taką okazję to chyba nie jest najlepszy pomysł, bo nie wiadomo, jak bym zareagowała :D zresztą nie mam dostępu. W moim przypadku wystarczy trochę wódki i zwykły papieros (rzadko palę), nawet sie boję, żeby nie przesadzić, jak mnie w ciepłym pomieszczeniu "rozbierze" :D

Gość gfhhgjkjhk
jak na mój gust walnij dwa kielony, zjedz coś (kanapkę, cokolwiek) a potem umyj zęby i będzie okej

Kurde, jak tak teraz o tym myślę, to sama nie wiem. Rzadko piję i boję się, że przesadzę, posiedze w cieple i zacznie mi się plątać język albo inaczej będzie widać, a wtedy to już mogiła.... :O Chyba lepiej wypalić ze 2 fajki, po nich też jestem rozluźniona, chociaż to szybko mija..