Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do łodzian

Łodzianie, jak wy możecie mieszkac w tak niebezpiecznym mieście?

Polecane posty

Gość do łodzian

to straszne, noworodki w beczkach, zabicia nożem, najwyższa śmiertelnośc, nakrótsza długosc życia, pielegniarze-mordercy zabijający pavulonem czyli łowcy skór, nie ma dnia zebym nie czytał o brutalnym morderstwie czysta makabra

Gość do łodzian

Gość cecylia kostropata
mieszkałam w łodzi podczas studiów, wynajmowalam mieszkanko na bałutach to najstraszniejsze miasto jakie widziałam w życiu, a wiele już widzialam nie do opisania, cos strasznego nie polecam

Gość temp1234
Pieprzycie, że aż się czytać nie chce. Łódź, miasto jak każde inne. Nie wydaje mi się żeby poziom przestępczości był znacznie wyższy niż w innych miastach. Pozdro dla Miasta Włókniarzy! ps. Jakby bylo tak niebezpiecznie jak piszecie, to ta pipka Bieber nie przyjeżdzałby na koncert do Łodzi ;)

Gość łodzianka....***
A ja tam lubię swoje miasto ;) Czy niebezpieczne? Nie powiedziałabym. Mnie nigdy nic przykrego nie spotkało w Łodzi. Pomijam jedną sytuację jak w biały dzień okradła mnie cyganka, ale cyganie są wszędzie, nie tylko w Łodzi. Chodzi co prawda sporo pijaczków ale oni są niegroźni. Poza tym ja nie chodziłam nigdy po nocach, po żadnych klubach czy dyskach. A Łódź naprawdę lubię i nie chciałabym mieszkać w innym mieście, tu się urodziłam, wychowałam. Miasto może i szare i smutne, ludzie biedni, ale jakoś lubię je. Nie ma tu tylu nadętych ludzi co w jakichś bogatszych miastach, te kobiety chodzą takie nadęte, co to ja nie jestem, w Łodzi tego nie ma, widać tą biedę jak się wyjdzie na ulicę, jak się ludzie ubierają.

Gość gosc84
W Łodzi wcale nie jest gorzej niż np. w innych miastach. Tylko kilka bardziej "widowiskowych" zdarzeń w mediach zaburzyło wam osąd.

Mądre dzieci wiedzą że z drogi zbaczać bardzo zle stroń od obcych broń cię Boże bo to zle się skończyć może rozum masz przydatny będzie gdyż wilk czyhać może wszędzie bowiem prawdę każdy zna słodycz czasem zęby ma PS wszędzie jest niebezpiecznie

Gość zzzzzxcx
tak to jest w miastach pejsów..... u nich to normalka zarówno w Łodzi jak i Izraelu czy NY