Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksukladseks

seks układ

Polecane posty

Gość seksukladseks

cześć jestem w ukladzie na seks od roku, seksu malo :) bardzo malo :) on zaczal byc zazdrosny, troszczy sie o mnie, ostatnio wyslal mi wiadomosc, ze dziekuje, ze ja jestem w jego zyciu i ze bardzo teskni za mna Dodam, ze on ma kogos i ja tez Czy on sie zakochal? czy jak to odebrac?

Gość jasiekkk
Uciekaj od niego poki jeszcze mozesz, zaangazujesz sie i potem bedzie zle

Gość seksukladseks
czy to tylk oseks? czy cos wiecej? panowie, czy jak wchodzicie w uklad na seks to istnieje szansa, ze sie zaochacie w kobiecie?

Gość seksukladseks
ja już się zaangażowalam :) ale pamietam, co było ustalone na początku i nie oczekuję nic Teraz postanowiłam zakonczyc znajomosc :) w sferze seksu :)

Gość jaaaaaakaja
Mam podobnie i nie potrafie tego zakonczyc, jestem bardzo nieszczesliwa masz dla mnie jakas rade? czuje sie tak zle :( Rozumiem ciebie

Gość jaaaaaakaja
Ja wiem ze jest we mnie zakochany ale co z tego, ma kogos i zobowiazania

Gość szalona monika
Seks układ. Rozśmieszasz mnie. Ty masz kogoś i on ma kogoś, a razem uprawiacie seks. Więc i ty i on zdradzacie swoich partnerów. A więc to jest dziwne. Partnerzy nie dają wam satysfakcji że musicie uprawiać coś na drugim boku ? Ty się pytasz forumowiczów o zdanie. Zapytaj się samej siebie czy jesteś uczciwa i czy on jest uczciwy.

Gość seksukladseks
szalona moj facet nie daje mi satysfakcji, jesli o to pytasz I nie chodzi tu o dlugosc jego czlonka czy tym podobne ;) Zdradzał mnie, oszukiwał i nie ufam mu już i nie kocham Chce odejsc, a on grozi samobosjtwem, dpersejas, ze sobie nei da rady i tak tkwie przy nim Nie wiem po co Ni pytam czy jestem uczciwa, tu znam odp :) Do ukladu na seks muzza byc tylko wolne osoby? ;) uklad na seks to uklad na seks i tyle :)

Nie ma czegoś takiego dzieciaczki, po prostu jesteście kochankami. Nazywać to sobie możecie jak chcecie.

Gość łąki pola lasy
seksukladseks - odejdź od swojego obecnego partnera, a to, że grozi, to co? przecież on cię bierze na litość, wiadomo, że się nie zabije, w ogóle jak możesz dawać sobą tak pomiatać? i to przez człowieka, który cię zdradzał, oszukiwał i wykorzystywał? miej trochę godność i zostaw śmiecia.

Gość seksukladseks
looser kochankowie brzmi tak za bardz oromantycznie, oboje deklarowalismy, ze juz nie wierzymy w milosc, ze to nie isnieje itd :) laki pola lasy 8 rok razem leci, rodzina, otoczenie, presja Wszyscy mysla, ze jest ok, bo ja sie nie zale, tylko jedna przyjaciolka wie jak jest i namawia mnie non stop zebym dala sobie szanse na normalne zycie Ja juz nawet nie oczekuje, ze bede z kims szczesliwa, ja wole byc sama niz z nim A on co chwila mi wyznaje milosc i mowi, wiem, ze tego nei chcesz slyszec ani wiedziec ze Cie kocham ALE KOCHAM CIE i niech Cie meczy ta wiedza Dowiedzial sie, ze podobam sie jakiemus tam facetowi (mam kilku fanow ;) ) i powiedzial, ze gdyby on zaczal do mnie na powaznie to by go zabil i ja bym zyla z wyrzutami sumienia, ze ktos zginal z mojej winy

Gość łąki pola lasy
seksukladseks - trochę to dziwne, że życie cię tak doświadczyło, a ty dalej dalej się podpuszczać facetom jak jakaś małolata/ co to znaczy "ze gdyby on zaczal do mnie na powaznie"? i po co te wyznania miłości? on ma to gdzieś, gdyby cię naprawdę kochał tak jak to deklaruje, to by zostawił swoją kobietę, i by zaczął "na poważnie", widocznie taki układ mu odpowiada. nie ma co dramatyzować, to wszystko jest proste, tylko wy naoglądaliście się za dużo filmów i próbujecie w życie wdrożyć jakiś dziwny melodramat. ale pomijając to, twoim głównym problemem jest toksyczny związek - musisz go zakończyć, chcesz zmarnować kolejne 8 lat?

Gość szalona monika
Dobrze nie jesteście kochankami. Pieprzycie sie jak..... Na pewno nie jak króliki, bo rzadko, bo krótko, i t p. A teraz nowa legenda. Twój chłopak cię zdradza i nie kochasz go. Ale się obśmiałam. Takiej tandety dawno nie czytałam.:P

Gość seksukladseks
laki pola lasy te wyznania o milosci itd to moj facet a nie kochaanek czy tez pan z ukladu smiej sie monisiu :) ps. znam jedna monisie i mam niemile skojarzenia, widac to imie jakies takie spaprane :)

Gość łąki pola lasy
seksukladseks - aha, więc coś mi się pojebało, ale przecież pisałaś, że twój FF też jest zazdrosny?

Gość seksukladseks
FF tez zazdrosny, ale nie deklaruje bicia czy zabijania kogolwiek :D tylko kiedys wprost powiedzial - jestem o ciebie zazdrosny Mysle, czy nei najlepsze rozwiazanie to nawiac gdzies daleko od obu :D