Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sedajz

jak mam to rozumiec ? :/:/

Polecane posty

Gość sedajz

Rozmawialam z moim facetem na pewien temat i zazartowalam sobie czy uwaza mnie za super laske. A on "co chcesz sie robic na plastik ?" i "ja ekstra laski nie potrzebuje." Oczywiscie rozumiecie w jaki sposob to odebralam. Szczegolnie, ze sama naleze do raczej zadbanych kobiet. Dla mnie wyszlo to tak super laska = plastik i ze wystarcze mu dla niego taka przecietna. Czy slusznie ?

Gość glupolek :)
kiedyś wysra z nawiązką

Gość NADCHODZI CZAS REWOLUCJI
j.w.

Gość POczątk konca
Expos Donalda Tuska było bezlitosne dla wielu polskich rodzin. Utrzymujemy becikowe, ale będzie ono dotyczyło wyłącznie rodziny, której dochody nie przekraczają 85 tys. zł rocznie zapowiedział w listopadzie 2011 premier Tusk, a potem wprowadził w życie. Od stycznia wiele rodzin nie dostaje już tysiąca złotych, które było wsparciem dla budżetu świeżo upieczonych rodziców. Ta zapowiedź Donalda Tuska szybko została spełniona. Ale inne jakoś nie... Jest rzeczą konieczną, jeśli proponujemy tego typu oszczędności, kontynuowanie procesu, który kulał w ostatnich latach, także za czasu, kiedy byłem premierem, w ostatnich czterech latach. Mówię tu o odchudzaniu administracji i czynieniu jej coraz bardziej przyjaznej i służebnej mówił też premier Donald Tusk. Ale dziwnym trafem za rządów PO-PSL przybyło co najmniej kilkadziesiąt tysięcy urzędników. I co z tego, że oficjalnie zamrożono pensje biurokratów, jeśli regularnie daje im się premie, nagrody albo trzynastki.

Gość sedajz
.