Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takisee

Podobno jestem przystojny... a nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość Takisee

A niedługo już 22 skończę... jednak wygląd to nie wszystko ;) wiadomo że charakter rozdaje karty także na wygląd nie można niczego zrzucać.

Gość he he
mój kolega też długo nie miał dziewczyny, przypuszczałam że jak spotka to popłynie, spotkał, 2 lata temu i w czerwcu ślub. Głowa do góry 22 lata to nie wyrok :)

i co z tego ze przystojny, jak moze nie potrafisz dogadac sie z dziewczyna

Gość susz antek
popłynoł zanim dotknoł? to skont ten nagły ślup po dwóch latach on niedowidzi?

Gość Takisee
No właśnie w tym problem że się nie przyjmuje, a powinienem coś robić w tym kierunku.. Większość czasu spędzam w domu i nie bardzo miałbym możliwość kogoś spotkać.. Myślę że lepiej być "wyszczekanym" w pozytywnym znaczeniu , niż mieć taką duszę romantyka...

Gość he he
Etam i taki i taki jest w porządku tylko musisz spotkać dziewczynę która to doceni :) niestety problem jest dziś taki (wiem od przystojnych kolegów, inteligentnych, wykształconych itd.) że deficyt jest tych panien z olejem w głowie, takie zle zwykłym rozsądnym myśleniem...

Gość Takisee
maua94 może i mogę tylko problem w tym że na nic nie mam ochoty, nawet na to żeby na kimś dobre wrażenie zrobić

Gość Frandess Omoglow
Mam tak samo ale tylko dlatego, że dziewczyna się lubi bawić ze mną w gierki.Badziewne sms-y i żadnych konkretów.Czasami wolę zostać sam bo przynajmniej nie cierpię...Grunt to mieć w******e a będzie Ci dane!