Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipanka10000000

długi w teb edukacja POMOCY

Polecane posty

Gość tulipanka10000000

Witam, Zapisałam sie do szkoły w polowie pazdziernika, mimo, ze nauka trwala od wrzesnia. ( Napisalam pismo, zeby zaplate za wrzesien przeniesc mi na lipiec). Pod koniec listopada zrezygnowalam, poniewaz stracilam prace a mam male dziecko. W szkole bylam moze z 3 razy. Do rezygnacji dolaczylam podanie o anulowanie zaplaty poniewaz chodzilam poltora miesiaca a mam ciezxko sytuacje finansowa. Odezwali sie do mnie dopieoro w styczniu twierdzac ze ta sprawa zadluga trwa ( chyba nie z mojej winy, czekalam na odpowiedz caly grudzien i styczen) i powiedzili ze z 1700 zł schdoza mi na 1000 , to i tak duzo kwota, ktorej nie mam i nie wiem co zrobic, czy pisac jeszcze odowolanie, ale z drugiej strony jak mogl dlug urosnac do 1700 zł? Nie wiem co mam zrobic,, niby juz nic sie nie da pomniejszyc ale ja nie mam tych pieniedzy, pomozcie

Gość sadasdafwgsv
a no takto mógł wzrosnąć do 1700 bo pewnie za zaległości naliczaja odsetki, u mnie w szkole to samo robili.

Gość tulipanka10000000
CZYLI MUSZE POJSC N ugode i zappalacici te 1000 zł?

Gość gość111sssss
Z regulaminu TEB Edukacji. V. Warunki rezygnacji 5.4. W przypadku nieusprawiedliwionej rezygnacji z uczestnictwa w projekcie, lub w przypadku uczestniczenia w projekcie w wymiarze poniżej 80 proc. wymaganej frekwencji na zajęciach, Realizator może zażądać od Uczestnika zwrotu pełnej kwoty dofinansowania w wysokości 1758,08 zł (słownie: tysiąc siedemset pięćdziesiąt osiem 08/100), powiększonej o odsetki ustawowe do czasu całkowitego rozliczenia.