Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mało3333

odchudzanie,dietetyka - Poznań

Polecane posty

Gość Mało3333

Mam problem z nadwagą i chce sie wziąść za siebie, musze znaleźć kogoś kto mi ułozy diete i w ogole zmotywuje, znacie kogoś kto sie tym zajmuje ?

Gość wariat_
moim skromnym zdaniem na pewno skutecznego dietetyka znajdziesz w gabinecie (dietodajnia) na Bielskiej :) Pani Małgosia jest sympatyczną osobą, zechce ci pomóc.

Gość Pani Danusia
Zgadzam się. Pani Małgosia jest bardzo życzliwą osobą, potrafi zrozumieć problem, liczy się z sugestiami pacjenta i co najważniejsze układa skuteczne, dopasowane pod względem oczekiwań diety, które okazują się być skuteczne. Cieszę się, że moje problemy z nadciśnieniem się unormowały przez wzgląd na to co jem i namówiłam siostrę, aby poszła ze swoim 7 letnim synem, by poddać go diecie odchudzającej... Mam nadzieję, że mój chrześniak zacznie o siebie dbać.

Gość gość
Mogłabym prosić o adres stronki www do tej poradni ?

Gość wariat_
Jak dobrze pamiętam to www.dietodajnia.pl Pozdrawiam!

Gość gość
Dzięki za wrzucenie stronki :) Skorzystałam z niej :)

Gość gość
Ja zaś na Bielską nie śmigałam w celach dietetycznych, a dla liftingu twarzy. Bezbolesny zabieg, bardzo skuteczny.

Gość Barbarr48
Co do liftingu twarzy to ja wychodzę z założenia, że zmarszczki czynią dojrzałą i piękną i jakoś się nie palę:) A z tematyki odchudzania się, to w Poznaniu moge jeszcze podsunąć gabinet Ossamed - na Kościuszki mają siedzibę i z tego co twierdzą moje znajome, to bardzo skutecznie podchodzą do sprawy - od wywiadu z osobą, po leczenie, diete itd.

i są bardzo skuteczni:) Moja koleżanka z pół roku temu odchudzała się u nich i efekty są piękne. Ja wprawdzie nie mam problemów z nadwagą, ale gdybym miała się odchudzać, to właśnie przez patrzenie na kumpelkę - właśnie u nich. A ossamed to w ogóle w Poznaniu jedyny gab. lecz. otyłości, czy inne też są, nie wiesz?

Gość Gosiak6
Wejdź na stronę zdroweodchudzanie pl i sprawdź placówki w Poznaniu. Ja akurat korzystałam z CLO w Krakowie przy Garncarskiej. Najbardziej jestem zadowolona z tego, że efekt utrzymuje się nada, nie ma efektu jojo. Samo chudnięcie nie kosztowało mnie jakiś ekstremalnych wyrzeczeń, nie chodziłam głodna. Więc nawet jakoś tego zbytnio nie odczułam, że jestem na diecie :)

Nie miałam nigdy nadwagi, ale do najszczuplejszych nie należę...zawsze chciałam mieć zgrabniejsze nogi...ale brakowało mi motywacji. Koleżanka namówiła mnie na wspólna wizytę i zabieg w http://klinika-esthetique.pl/oferta/endermologia-lpg/ o której już wcześniej wspomniano. efekty mnie tak zachwyciły, że to zmotywowało mnie do ćwiczeń aby je utrzymać. W ten sposób schudłam ile chciałam a moje nogi w końcu nadają się do pokazania.

Gość gość
Pani Natalia Człapka-Klapińska w Poradni Dietalia. Wg mnie bardzo dobry dietetyk z ciepłym podejściem do pacjenta.

Gość gość
Oprócz stosowania diety chodzę do Malty do Slim Box. Widać już pierwsze efekty zabiegu. W końcu trzeba się wziąć za siebie i przygotować na cieplejsze dni.

Gość gość
Myślę nad pójście do Malty na Slim Box, jeśli naprawdę daje rezultaty to zrobię wszystko, by schudnąć.