Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Użytkowniczka Lady Compa ..

Proszę o poradę

Polecane posty

Gość Użytkowniczka Lady Compa ..

Bardzo proszę o szczere odpowiedzi, z własnych doświadczeń, ewentualnie z własnej wiedzy, bardzo mi zależy. Proszę mnie też nie krytykować bardzo, każdy popełnia błędy. Jest to skopiowane z innego tematu: xxx Dziewczyny mam do Was pytanie, widzę że znacie się jak mało kto na naturalnym cyklu itp. Mam Lady Comp od roku, zawsze ufam zielonym, chociaż w przypadku tych przedowulacyjnych kochamy się nie do końca. Jestem straszną panikarą i nie wiem tak naprawdę co musiałoby się stać, żebym mogła spokojnie zaufać całkowicie. w każdym razie, ostatnio mieliśmy taką sytuację. Kochaliśmy się w pierwszy dzień zielony po owulacji, nie było jednak wytrysku we mnie, wolałam zachować większą ostrożność, bo przez ostatnie trzy dni piliśmy sobie po jednym piwku na wieczór i jednego wieczora jeszcze po dwa drinki. Wprawdzie wcześniej już nie zauważyłam jakiejś wielkiej różnicy jeśli piłam niewiele alkoholu, no i LC prognozował już zielone na ten czas dużo wcześniej, nie mniej jednak nie skończyliśmy wewnątrz. Czy powinnam się obawiać? xxx Niestety to nie wszystko. W ostatni dzień czerwonego (następnego dnia było żółte a późńiej już zielone) pokochaliśmy się tak tylko trochę, bez żadnego wytrysku, niczego, wytrysk był dłuższą chwilę po tym jak zaczęliśmy się po tym "stosunku" kochać oralnie. Pozwoliłam nam na to tylko dlatego, że czułam iż mimo że jest jeszcze czerwień to jest już po owulacji, nie miałam płodnego śluzu, zaczęły mnie boleć piersi (jak zawsze po owu) itp. I to naprawdę nie trwało długo. Teraz mam wszystkie objawy nadchodzącego okresu takie jak zawsze i wg wszystkiego powinnam dostać go jutro. Wiem, że nie powinnam dopuszczać do takich sytuacji żeby później nie schizować i po prostu poniosło nas trochę, ale jednocześnie wiedziałam że jest już w miarę bezpiecznie. Napiszcie mi proszę czy mam się czego obawiać, chodzi mi o te dwa przypadki opisane przeze mnie i napiszcie czy Wam też zdarzają się takie historie na czerwonym (żeby pokochać się trochę bez wytrysku). Schizuję, napiszcie coś proszę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować