Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasyka123

nie odbieral telefonu-3 razy dzwonilam

Polecane posty

Gość klasyka123

po pol godziny on zadzwonil -nie odebralam .cos mi tu smierdzi ....on ma swoja dzialalnosc,pojechal do pracy na 9 a o 10 nie odebral-ciekawe co go tak zajmowalo..ale mam plan!

Gość wez sie ogarnij
ty sie żalisz czy chwalisz bo nie kumam po co ten temat

Gość klasyka123
zale sie ,musze sprawdzic czy mi rogow nie doprawia

Gość wez sie ogarnij
no to sobie sprawdz po co od razu temat zakladac

Nie cierpię takich osób,które się o to obrażają.Do mnie kiedyś tak kumpela wydzwaniała i wielce obrażona,że nie odebrałam bo byłam w wannie.gdy jej powiedziałam,że się kąpałam to zaraz z fochem,że komórka mogła leżeć obok na pralce lub nawet na podłodze...Wyluzuj kobieto.Może był zajęty akurat-w końcu w pracy jest tak?Mógł przyjść jakiś klient,mógł być w toalecie.Ty jesteś 24/7 pod telefonem?Bo jeśli jesteś tak "uwiązania" to współczuję ;)

Gość klasyka123
klient mu raczej nie zajmie wiecej niz 10 minut-nie ma tabunow klientow-wzielam na jutro wolne-jak pojedzie do pracy to pojade za nim -tylko nie wiem czy od razu przejsc do rzeczy i usiasc w biurze razem z nim czy sie gdzies zaczaic i czekac na jego ruch?

Gość klasyka123
teqi-to byla twoja kolezanka a nie narzeczony!

Gość wez sie ogarnij
skoro to twoj narzeczony to znaczy ze bierzecie slub a po co bierzesz z nim ślub skoro mu nie ufasz

A co to ma za znaczenie?Facetowi ufam i nie zawala mi się świat gdy raz czy dwa nie odbierze.Kobieto nie widzisz tego jak się zachowujesz?Bierzesz wolne z pracy,ponieważ narzeczony 2 czy 3 razy nie odebrał telefonu?jesteś za przeproszeniem taką desperatką bez godności?Przepraszam Cię za być może mocne słowa ale śmiać mi się chce z tego.Zapytam jeszcze raz.Ty nie masz swoich zajęć i jesteś uwiązana do telefonu 24/7 ?

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
jak będzie chciał cie zdradzić i zostawić to to zrobi i tak i tak więc się tak nie sraj kobieto

Gość klasyka123
nie sram sie .ale czy nie srajac sie mam pozwolic mu na zdrade? chce pozyczyc sobie od kolezanki auto bo to ktore mam to z miejsca pozna-bo jak wczesniej wspomnialam wzielam wolne

Gość bruchilda
Dajcie jej jechać, śledzić. A facetowi mogę jedynie współczuć

Gość ja pierdoleeeeee
Bedzie sledzić faceta bo jej telefonu nie odebrał.... Poległam:):):):):):):):):):):):)

Gość vfdb
noo dziewczynko pojechalas po bandzie :D Kurde to ja tez musze swojego narzeczonego zaczac sledzic :( Kurde wielokrotnie zdarzalo mu sie ode mnienie odebrac.. NAPEWNO MNIE ZDARZDA buuuu ;((( Ja pierdziele nie rozumiem takich osob. Mam ochote ci zajebac autorko bo cisnienie mi podskoczylo

Gość klasyka123
wez pigulke.bylam u niego podobno nie slyszal .no coz przez 5 godzin wymyslil tylko taka blage

Gość Epinefryna...
ja kiedys byłam taka sama jak autorka:D takie rzeczy biora sie z braku zaufania. Odkad mam nowego faceta do głoewy mi nie przychodzi by go sprawdzać czy śledzić :D chociaż nie raz nie odbiera tel. Pop rostu wiem że jest ZAJĘTY Wyluzuj dziewczyno bo zamęczysz siebie i jego.

Gość vfdb
no to jak mozna brac slub bez zaufania??????????????? PRZECIEZ TO PODSTAWA!!!!!

duzo by mowic i opowiadac ale rzeczywiscie niebardzo mu ufam bo nieraz zawiodl moje zaufanie,chyba musze skonczyc ten zwiazek bo jest bez przyszlosci

Gość do maiuczydełko
miauczydełko ale wtopa :D to Ty to prowo założyłas :D

Gość klasyka123
poczytałam ,dziekuję ,ale na taki krok sie chyba nie odważe ,slub we wrzesniu a tu takie klocki.

Gość barnej
na 100% Cię zdradza. rzuć go. nie marnuj mu życia debilko.

Gość biala dupa @D
to prowokacja tak ??? zainstaluj mu w dupie kamerke ! jezeli to nie prowokacja to jestes beznadziejna. on ma swoja dzialalnosc moze jakas inna sprawa mu wyszla. Moj facet czasami nie odniera po 2 godziny - bo jest w pracy - nie zqwzze moze gadac bo jest zajety. kurva wkoncu w zwiazku chodzi o zaufanie ? co taka sraczka jestes? dzwonisz do niego co 5 min i jakies wenezuelskie sobie seriale wkrecasz ze na biurku w burze ciebie zdradza z jakas laska i bawisz sie w detektywa- idz lepiej ty do roboty albo znajdz sobie jakies hobby

Gość erfgq34rf3
hahahaha ale wpadlas miauczydelko :D:D nie produkujcie sie, bo to prowo :D

Gość klasyka123
pracuje ,biore na jutro wolne ,juz nawet patrzylam na wypozyczalnie aut ,bo kolezanka nie pozyczy mi auta niestety .

Gość biala dupa @D
uff dobrze ze to prowokacja - bo myslalamz e takie kretynki istnieja

Gość widze ostrą wtopę
w temacie:classic_cool:

Gość Andrzej kieleckie
Nigdy nie odbieram telefonów od mojej pochwy gdy jestem w pracy