Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna_kisiel

Zazdrość o życie byłego partnera.

Polecane posty

Gość anna_kisiel

Witajcie. Byłam w kilku poważnych związkach, ale to moi ex poukładali sobie życie, a ja wciąż jestem sama. Niby nie jest źle. Jestem przed trzydziestką. Skończyłam studia. Mam pracę. Niestety jestem samotna, a uśmiech, który gości na mojej twarzy każdego dnia to fasada i oszustwo. Byłam szczęśliwa z moim byłem. Chociaż nie zawsze było tak jak chciałam. Rozstałam się z nim, bo uważałam, że jego podejście do życia jest dziecinne i że nie rokuje on na stabilne życie. Myślałam, że jak się z nim rozstanę, to nim wstrząsnę i on ogarnie się życiowo. Tymczasem tuż po naszym rozstaniu on poznał inną i ani śmiał o mnie walczyć. Walczył o nową miłość. Ze złości i z frustracji zaczęłam niszczyć mu opinię wśród naszych wspólnych znajomych, jej zresztą też. On się potem o tym dowiedział i całkowicie zerwał ze mną kontakty. Wiem, że on się ożenił, że znalazł pracę w dobrej firmie, zarabia porządne pieniądze. Nie ma dnia żebym o tym nie myślała, dlaczego to ona, a nie ja, dlaczego dla mnie nie mógł nie chciał, a dla niej tak. W sumie nienawidzę tej dziewczyny. Chociaż obiektywnie uważam, że jest sympatyczna. Ciągle wspominam, rozpamiętuje i zazdroszczę. To już chyba obsesja, z którą nie daję rady żyć. Pomóżcie proszę. Anusia.

Gość Izabelleeeeeeeeeeeeeeeee
ona bo TY go kopnełas w dupe, gdyby mu sie nie powiodło to bys go nie chciała a ze sie powiodło to zazdroscis. zyj swoim zyciem a nie tracisz czas na zazdrosc

Gość ona9876
A nie nazywasz się Anna W? Jakbym czytała o byłej mojego męża...

Na szczęście facet wyczuł ,że masz zryte pod kopułką :)

Gość spijam z gąsiora
Myślałam, że jak się z nim rozstanę, to nim wstrząsnę i on ogarnie się życiowo. :D, :D, :D jak widać - ogarnął się :D

Gość zassssssfffff
aaassss

Gość xdeeeeee
sesese

Anka -o moj Boze juz Ci sie dostalo tu.Normalne , ze czlowiek zaluje pewnych rzeczy z przeszlosci .Tym bardziej, ze wybralas metode na otrzezwienie partnera.Moglo byc tak fajnie , jakby mu tez o to samo chodzilo w tym momencie , co tobie .Najwidoczniej rozmineliscie sie , mieliscie na ten czas inne spojrzenie , moze wydoroslal, ale dla innej kobiety, badz byla tego inspiratorka tylko . Rozpamietywanie nic nie da , historia przebrzmiala i trzeba mozolnie isc naprzod .Po drodze wiele moze sie wydarzyc .To takie cudowne, ze mozna na nowo zapelniac swoja karte, ktora masz czysta .Otworz sie na nowe , przeszlosc zostaw w tyle . Zycz im dobrze , zazdrosc wyrzuc do kosza, bo ona cie unieszczesliwa i tuptaj w przyszlosc .