Gość jgdyfyuegyrfgweyfge Napisano Luty 21, 2013 Mam taki problem. Byłam u ginekologa, ktory przepisal mi luteine na wywołanie okresu. Miałam brać przez 7 dni dwa razy po jednej tabletce. I poczekać do 10 dni na okres. Wypisała mi też recepte na tab anty. I powiedziała, że mam nie brać jak dostane okres przy braniu luteiny np 3-4 dnia podczas brania tylko wtedy odczekac na normalny okres nastepnym razem. Ale jak dostane okres po odstawieniu luteiny w ciagu tych 10 dni to moge zaczac brac juz teraz tabletki. No i jest tak, że wczoraj wzięłam ostatnią tabletke i dziś już nie brałam bo tydzień minął. I przed chwilą dostałam okres. Doslownie mnie zalało. Brzuch boli i w ogole. Ale tak sie zastanawiam czy gdybym wziala dzis luteine to czy i tak bym go dostala czy to juz byl okres z odstawienia i tego naglego spadku hormonow. Bo luteine zawsze rano bralam ok 9-10 godziny. A teraz jest dopiero 12 i zastanawiam sie czy juz tak organizm zareagowal na te pare godzin bez luteiny?? I teraz moje pytani czy brac dzis pierwsza tabletke anty??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach