Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka1990

Sierpień/wrzesień 2013 - nowy temat:)

Polecane posty

Witam:) Są jakieś przyszłe mamy z terminem porodu na te miesiące? Jeżeli tak,to serdecznie zapraszam,bo wiem że ciężko się wbić w tematy gdzie dziewczyny się dobrze znają:)

Gość daj spokój
naprawde, jest juz jeden temat dla wrzesniowek i wystarczy, a ty lepiej zajmij sie szukaniem wozka

Co to da że nowy temat, jak i tak pewne osoby i tak będą wnikać i nie tylko.

Gość a bendom
bendom

Gość tut tu ru
Dokładnie Kruszynka, pomysł dobry, ale zaraz znowu przyjdą tu te wszystkie zahukane, ostrożne, przewidywalne mamusie, przy których nie można pogadać o normalnych rzeczach, bo albo cię nie zauważą, albo sprytnie zaczną gadać między sobą o tym samym co zawsze. Ja odpadam, przeniosłam się na "wrzesień 2013" - tam jest świetna atmosfera i każdego przyjmują dziewczyny z otwartymi ramionami, nikt nikomu nie robi łaski.

Gość tut tu ru
a - i nikt nikomu nie grozi policją i prokuratorem, kiedy się ze sobą nie zgadzamy albo kiedy któraś dziewczyna zwraca drugiej uwagę :o:o

Gość to jak sie przenioslas
i jest ci tam dobrze, to po co szukasz nowych wrazen?

Gość tut tu ru
nie widzę postów :(:(

Gość tut tu ru
o tych wrażeniach to do mnie?? jeśli tak - niczego nie szukam, nic nie robię przecież:o

tut tu ru Nie mów że tam każdego przyjmują z otwartymi rękoma, bo mnie często też tam olewali i gadały tylko między sobą.Nie mam tego za złe, ale nie przesadzaj że tam jest extra a tu nie.Często kafeteria się zawiesza i takie tam, można przeoczyć wiele rzeczy.Fakt faktem że na wrześniu2013 więcej dziewczyn pisze-też tam piszę,bo lubię.

Albo możemy przenieść się na całkiem inne forum,gdzie trzeba się zarejestrować:)Bo kafeteria schodzi na psy...

Gość tylko od razu
piszcie,ze JoasiUK nie przyjmujecie, bo wam temat rozwali, albo panienka z wielkiego miasta, bedzie sie tylko uzalac, ze w polsce nic nie ma

Kruszynka1990 nawet jak podasz nową stronkę niż kafeteria to myślę że złośliwe osoby też tam się zjawią bo to wścibstwo dla mnie się już zrobiło.

Gość tut tu ru
Asiula74 - ja piszę o swoich odczuciach, a z tego, co czytałam na Waszym temacie sądzących tak jak ja jest więcej. Ale to nieważne, nie chcę się kłócić gdzie jest lepiej. Spoko.

Gość PO PROSTU MA BYĆ PORZĄDEK
a nie, że wchodzą jakieś i tylko o sobie i tylko ze sobą, we dwie, nikt inny się dla nich nie liczy.

Gość bbq23
Nikt nie jest zawistny tak jak baby :D:D Chyba nie ma tu takiego przypadku, żeby były 3 tematy na temat porodu w jednym, konkretnym miesiącu :D:D Lipcówki są na jednym, październikówki też, tylko wy się tak poróżniłyście wszystkie :D:D:D

tez sie do tego przyczynilas

Gość a nie możecie dołączyć
do tych tematów które istnieją? po co mnożyć kolejne?

Gość bbq23
ja się przyczyniłam?!?! A niby jak?!?! Chyba, że to nie było do mnie, to przepraszam ;)

Gość weźcie się wszyscy ogarnijcie
bo tylko się kompromitujecie, na litość boską, dziewczyny:o

trzeba sie było nie wtrącać i nie wchodzic. tak jak teraz, tam ci lepiej, ale dalej wlazisz i trujesz.

Gość załóż sobie jeszcze więcej
najlepiej to zróbcie sobie regulamin swojego tematu :D wtedy wszystko będzie wiadomo:D

Gość tut tu ru
PO PROSTU MA BYĆ PORZĄDEK - człowieku, ja nie wiem do kogo i o czym ty piszesz, więc albo się zaloguj albo napisz do kogo ty piszesz, bo ja zgadywać nie będę:o Masz jakąś manię prześladowczą? No niestety Kruszynka, intencje miałaś szczere ale chyba nic z tego nie wyjdzie, każdy wszędzie miesza więc jak ma być normalnie :o Idę i już nie wracam, przykro mi, ale nie chce mi się bawić jak w piaskownicy, mam swojego 3latka w domu i to z nim wolę uprawiać takie infantylne zabawy. Życzę zdrówka, wszystkim, niezależnie od tematu. Pa!

tu tu ru-obiecujesz,ze nie wrocisz?czy tylko focha strzelasz?

tut tu ru to były tylko takie moje spostrzeżenia,ale nie po to by komuś dopiec czy coś w tym stylu.I jak sama widzisz popaprańców tu nie wytępisz chyba że totalną ignorancją . :) WRACAJMY NA STARE FORUM I NIE DAJMY SIĘ PROWOKOWAĆ TYLKO IGNORUJMY :)