Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja zatrzymaj mnie

czemu faceci lubia zlosliwe babska ??

Polecane posty

czemu wg was to pociagajace dla was? cholerni lowcy 😠 nie doceniacie fajnych milych kobiet tylko latacie za sukami z trudnym charakterem 😠

Gość twoja mala dzintara
z tego samego powodu zloto, dla ktorych panny wola bydlakow byleby przystojny, wysoki i kasiasty

Gość dam ci numer do kolesia
który chciał mnie ociosać z charakteru na rzecz lukrowanego ciastka jakie miał w swojej wyobraźni... chcesz?

jestem mila z natury ale mojego faceta bardziej kreci jak nim pomiatam i robie z siebe zołze. nie moge tego pojac! jak jestem zbyt mila to kurwa traci zainteresowanie :-O

Gość spijam z gąsiora
tez strac zainteresowanie? :D

to jest bezsensu wlasnie bo skoro go kocham to mu nawrt nie moge tego okazac tylko musze grac zimna sucz durne to

Gość spijam z gąsiora
nic nie musisz :D między kocham a chcę zatrzymać za wszelką cenę nie zawsze jest znak równości :D

bo skoro go kocham to mu nawrt nie moge tego okazac tylko musze grac zimna sucz" ---- wiekszej bzdury dawno nie widzialam

cos w tym jest jakos kocha bardziej jak jest pogon za kroliczkiem aaaaaaaach faceci zyc z nimi zle ale bez tez niewygodnie :-O

Gość spijam z gąsiora
a tak juz zupełnie przy okazji - co twój facet kocha bardziej - ciebie czy pogoń? i czy gdyby nie pogoń za tobą doprawiałby ci poroże z nastolatkami czy nie?

Gość xjq.jtdnw.hpudbjwo
Nie wiem kto ci takich glupot naopowiadal autorko. No chyba, ze masz na mysli wybieranie pod katem na jednorazowy uzytek, albo jakis wypaczony masochista zwiaz sie z taka, bo to go zwyczajnie kreci.

Gość xjq.jtdnw.hpudbjwo
Osoby zlosliwe sa podle i wredne, dowartosciowuja sie kosztem innych. Kto normalny uklada sobie zycie z kims takim ? I ma przyplacic to zawalem w mlodym wieku. Przeciez od takiej pies nawet ucieknie.

Gość xjq.jtdnw.hpudbjwo
aha i wspolczuje jezeli musisz grac i udawac kogos .innego, bo towarzysz traci zainteresowanie toba jezeli jestes soba.

ja sobie tez wspolczuje niestety tak jest pytanie nie czy jednostronna tylko czy to woogle jest milosc bo czasem mam watpliwosci :-O

Gość Pytanie...............
Gdybyś teraz miała własne dwa trzy miliony ,dom w ogrodzie, samochody ,trzydzieści lat - szukała byś faceta miłego czy takiego którego trzeba okiełznać..?

mam to wszystko oprocz 2 milionow wole kogos z kim polaczy nas milosc i zrozumienie nie musze byc ciagle zdobywana ani zdobywac to mnie nie kreci

Gość pan kulturka;)
goowno prawda :) ewen. zlosliwosc inteligenta (nie wiecie o co biega bo tutaj występuje to rzadziej niż cuda w Lurdes ,a za te rzadkie przypadki jakos tak czuje odpowiadaja z rzadka goszczacy tu panowie ) Drugie to zlośliwość wobec ludzi którzy mogą się bronić(inna jest choojowa), no to akurat występuje ,bo choćby kretyn miał przewage techniczną (zawsze za sobą swoj kretynizm nosi )ujmując rzecz dla was zrozumiale ,nawet sprytnemu głupkowi trudno jest dojebać komuś mądrzejszemu ...:) Podsumowująć -POKAZCIE PROSZE TE ZLOSLIWE BABBSKA TE ZOŁZY ITP CHOCIAŻ RAZ POKAŻCIE ...TO POGADAMY :) inaczej zagladam ze znowu rozmawiam o gowniarzach plci rzeńskiej :classic_cool:

Nienawidzę złośliwych ludzi jeśli definiować złośliwość jako bez przyczynną i podłą stronę charakteru.

Gość kólka_na_molem
"nawet sprytnemu głupkowi"- do kogo koorwa pijesz !!!!

Gość xjq.jtdnw.hpudbjwo
sdfghjkliuyt

Gość Johny Cash
nie cierpię złosliwych bab, jeśli takie istnieją, bo żadnej nie znam.

Gość oferma(r)
no własnie do kogo !!!

Gość spijam z gąsiora
pan kulturka;) uczysz sie widze, ale do mety jeszcze daaaleko :classic_cool:

Gość pan kulturka;)
d#173upa

Gość pan kulturka;)
d&173upa

Gość pan kulturka;)
d$#upa 😠

moj chlopak lubi ze mna rozmawiac tak ze musze byc z nim zlosliwa bo inaczej sie nudzi i nie rozmawia ze mna. moze testuje moja inteligencje ale znamy sie pol roku i wie o mnie chyba tyle ze albo mu moja inteligencja pasuje albo nie mam racje?? nie lubie jak musze byc specjalnie dla niego zlosliwa i ciagle jakies przytyki i uwagi mu robic, no co za paranoja nie wiem czy ma jakis komleks czy co