Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Riri27

Czy warto być z nim skoro go nie kocham

Polecane posty

ja chyba upadłam na głowę , nie kocham swojego chłopaka a kocham byłego z byłym nie mam kontaktu ale ciągnie mnie aby się odezwać . A ja go kocham boje się że jak zerwę z obecnym zostanę starą panną

Gość warszawianka10
Proponuję odezwać się do byłego. Odwagi! Co do obecnego chłopaka, to nie marnuj mu życia-jeśli go nie kochasz, to istnieje duże prawdopodobieństwo, że w sumie żadne z Was nie będzie szczęśliwe w tym związku... Warto poczekać na prawdziwą miłość.

Gość nierozmyslnasilwia
Juz nie wiem czy ja nie mam rozumu czy co.Trzy lata temu rozstalam sie jak na moj gust z bardzo przystojnym chlopakiem,bo chcial sie ze mna kochac ,a ja nie chcialam i do dzisiaj tego bardzo zaluje i nie moge zapomniec o nim,a z tym co sie teraz spotykam wogole mnie nie podnieca,a chodze bo ma kase, bo jego stary jest dziany,poniewaz ma duza firme. Bardzo chetnie bym zapomiala o moim bledzie ale nie wie czy on mi to wybaczy i mnie cala do siebie przytuli.

Gość szeszere
to ty jestes głupi jak nie wiedziałeś,ze one są głupie

Pierdoliło was jak to czytam jedna boi się że zostanie starą panną , a druga jest z bogatym facetem porypane te kobiety są