Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NoNieWiarygodne!

Niekompetentny pracownik PUP!!!

Polecane posty

Gość NoNieWiarygodne!

Witam, dzis miałęm termin na zgłoszenie się do PUPu, placówka teoretycznie powinna być otwarta do godziny 14, przyszedłem dokładnie o godzinie 13:50 i było już zamknięte! teraz ja przez głupią babę zostane skreslony z listy, i znów będe musiał się rejestrować, najchętniej zgłosił bym gdzieś to babsko do jakiegoś działu, aby się wzieli jej za dupe bo zwyczajnie wychodzi wcześniej z pracy! Wie ktoś gdzie to można zgłosić? Bo jestem pewien że robi to notorycznie, stara suka!

Gość NoNieWiarygodne!
Ale się zagotowałem, w nastepny czwartek pojde tam i ją tak opierdole że jej sie żyć odniechce, wstydu jej narobie. Wie ktoś jakie są procedury kolejnej rejestracji? trzeba czekać? czy mogę juz jutro iść do Powiatowego i się zarejestrować?

Gość vfdb
u nas trzeba podac powod nie stawienia sie w terminie w ciagu 7 dni. Jezeli tego sie nie zrobi- to przez chyba 3 miesiace nie mozna sie ponownie zerejestrowac

Gość vfdb
takze mozesz isc jutro i powiedziec ze przyszedles pod koniec ich pracy (powiedz ze byles o 13.45 i bylo juz zamkniete i tyle

Gość Prom Kosmiczny
a dlaczego nie pojdziesz tam jutro ? :) rano o 7 :) bo ? ­ napisze ci cos. urzad teoretyczie pracuje do 15, ale petenow biuro aktywizacji, obsluguje do 13, 30

Gość Prom Kosmiczny
teraz ja przez głupią babę zostane skreslony z listy, i znów będe musiał się rejestrować, najchętniej zgłosił bym gdzieś to babsko do jakiegoś działu, aby się wzieli jej za d**e bo zwyczajnie wychodzi wcześniej z pracy! sam jestes guuupi :)

Gość Epinefryna...
Mnie też baba wkurzyła totalnie dzisiaj, same hetery jakieś tam pracują chyba:o

Gość NoNieWiarygodne!
taaa dzowniłęm nawet do Powiatowego i opisałem sytuacje ale nic to nie dało, ale kolezanka mi podsuneła pomysł ze zwolnieniem lekarskim tak też zrobiłem. jestem chory na grype od wczoraj, i mogą mnie cmoknąć w dupę!

Gość NoNieWiarygodne!
Co nie zmienia faktu że w następny czwartek pójdę do placówki i zwyczajnie skurwuję to babę która sobie wychodzi wcześniej z pracy.

Gość omoniaa
idź po zwolnienie lekarskie. ja tak pare razy zrobiłam. u lekarza powiedziałam że nie byłam w stanie wstać z łóżka bo gorączke od 3 dni miałam. dostałam bez problemu

Gość NoNieWiarygodne!
Prom Kosmiczny nie siej herezji jak nie wiesz jak wygląda sytuacja, dupku. U mnie pracuje do 14, u Ciebie może do 15 łamane przez 13:30,cmoku.

Gość NoNieWiarygodne!
omoniaa* ja jestem na grype chory od wczoraj:):):) bueheheheh 30zł mnie ta grypa kosztowała:/