Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adaś warszawa.....

Ja nie lubie ciężarnych, mają zbyt duzo praw

Polecane posty

Gość adaś warszawa.....

jeszcze chcą by im miejsce ustępowac smiechu warte, zrobiła sobie bęben to niech sie martwi, co mnie obchodzi czyjes brzuszysko, jakby byla swiętą nietykalnc krową. To nadal wredna pusta samica ale z kolejnym bezuzytecznym stworem w brzuszysku

Gość biala dupa @D
ja nie jestem ciezarna ---> ale widac ze glupi jestes , pewnie jestes j dlugo sie nie bzykales, laski ciebie w konia robia i nie mozesz sobie rodziny zalozyc- tylko zal , zlosc i zazdrosc bije z twojego postu. A nie zdziwie sie wogole ze zadna kobieta ciebie nie chce - masz banalny charakter , nic madrego do powiedzenia i prawdopodobnie nic wartosciowego do zaoferowania.

Gość ksd vkj
Autorko,byłaś w ciąży?Bo ja też nie. Puki co przebywając z ciężarną kobietą nie pozwoliłabym jej na to żeby stała w tramwaju,gdzie często jest tłok,ludzie się przepychają.Wolałabym aby siedziała i nie miała okazji oberwać od kogoś przypadkowo łokciem w brzuch.

Gość onak87878787y87y33273723t4
Ja jestem kobietą (dziewczyną właściwie) ale poniekąd zgadzam się z autorem ( oczywiście nie chodzi mi o obelgi), ale rzeczywiście kobiety w ciąży myślą że mają pierwszeństwo do miejsca siedzącego w autobusie lub w kolejce w sklepie a ja pytam dlaczego? Przecież ciąża to nie choroba a nikt im przecież nie kazał zajść w tą ciążę a wiadomo co taka babka nosi w brzuchu może przyszłego gwałciciela albo mordercę kto to wie? Ale ja w każdym razie takim nie ustępuje. I nie uznaję tłumaczenia że ona urodzi dziecko które będzie pracować na moją emeryturę bo po 1 ja i tak nie dożyje do swojej emerytury jeśli ma być w wieku 68 lat. A może ten nowy człowiek to będzie całe życie bezrobotny? To że jakaś babka robiła to z facetem i zaszła w ciąże nie oznacza że będzie miała przywileje ja tam takiej nigdy nie ustępuje : )

Gość biala dupa @D
onak87878787y87y33273723t4 - morderce albo gwalciciela - ja pier* skad to dziewczyno wzielas? za duzo chyba starszych nasluchujesz jak gadaja- ograniczone i plytkie myslenie - to tak samo jak twoja mama ciebie nosila w brzuchu kazdy mial ja miec w dupie bo nie wiadomo moze urodzi kurve albo zlodziejke XD masakra

Gość Johny Cash
biedny dzieciak, jego tatuś tak traktował jego mamusię, gdy nosiła w brzuszku jego rodzeństwo. i tak się chłopczyk nauczył, bo myśli, że tak trzeba.

Gość biala dupa @D
idz lepiej dziecko do ksiazek i ucz sie dalej bo glupota przerastasz sameo Facet 22 .... a on uwierz mi na tym forum jest najglupszy

Gość nienormalni jesteście, masakra
może byście trochę pomyśleli, oczywiście nikt mi nie kazał wychodzić za mąż, robić dziecka, ale to chyba na każdego przychodzi kolej, każdy w końcu chce założyć rodzinę. Zgadzam się oczywiście z tym, że ciąża to nie choroba, ale zobaczymy dziewczyno jakie będziesz miała zdanie, kiedy sama będziesz w ciąży. Obecnie jestem w ciąży już w 6 miesiącu i zapewniam, że nie każda kobieta ją dobrze znosi, a musi też uczestniczyć w życiu publicznym, chodzić do pracy, robić zakupy itd. i niestety musi jeździć super komunikacją miejską, gdzie tłok i chamstwo pchające się i udające, że nie widzi, że jesteś w ciąży. No cóż przepraszam cały świat, że zaszłam w ciążę i nie chcę, żeby jakiś baran przypadkiem uderzył mnie w brzuch w tramwaju, czego skutkiem może być poronienie :o żenada, może byście trochę ludzie pomyśleli, wypowiedzi niektórych są na poziomie podstawówki, o przepraszam nawet dzieci z podstawówki są mądrzejsze od niektórych ludzi, takich jak np autor :o Nie każda kobieta prosi o ustąpienie, ja mam swój honor i pomimo, że bywa często, że źle się czuje to nie proszę takich chamów o ustąpienie, eh rozpisałam się :)