Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cinamonova

Sukienka na wesele

Polecane posty

Gość gość
Hej:) polecam Ci przejrzenie strony evity i gotowych sukienek i sukienek które szyją. Moja koleżanka szyje tam świetną sukienkę, góra z pięknej beżowej koronki a dół z szyfonu, taki zwiewny i delikatny:) też szukała koronkowej sukienki i trafiłyśmy do nich:) panie genialnie się nami zajęły i pomogły nam zaprojektować sukienkę pod oczekiwania i gust koleżanki. Naprawdę maja fantazję:0 koleżanka jest już po pierwszej przymiarce i jest pod wrażeniem, a teraz czekamy na efekt końcowy:)

Gość gość
Ja mogę polecić sklep internetowy z ubraniami dla puszystych www.sklepgaba.pl. Wcześniej miałam problem ze znalezieniem ubrań dla siebie, zwłaszcza sukienek , a teraz zawsze tam kupuję bo mają świetny wybór

Gość gość
A czy jest tam możliwość wyboru tkanin czy trzeba sobie samemu coś organizować?? Jakie są ceny takiego szycia?? I czy szyja bardzo duże rozmiary??

Gość gość babe
jest opcja wyboru tkanin,kolorów,fasonów,sama noszę rozm.46 i szyłam u nich suknię ślubną a za ri=ok wieczorową na ślub mojego brata,i co najważniejsze zawsze mają coś do przymierzenia w większym rozmiarze,ja mieszkam w katowicach i znam ten salon bo chyba juz z kilkanascie lat sie tam mieszczą na chopina w evicie

Gość gość
O, widzę, że ktoś już polecał mój sklep :) No cóż, podtrzymuję pozytywną opinię :) Sama kupuję tu głównie buty i markowe torebki, ale ostatnio kupiłam też sukienkę na wesele i... zrobiła furorę. :) Także dziewczyny polecam: https://pasujemi.pl/ubrania/sukienki :)

Gość gość
W Evicie szyją,ale z własnych tkanin.Możesz sobie jedynie zaprojektować suknie i taką właśnie ci uszyją.To i tak bardzo dużo!Mają tam dobre krawcowe z dużym doświadczeniem,a to jest podstawa.Dobrze skrojona sukienka i odpowiednia tkanina potrafią zdziałać cuda.....:)

Gość gość
Często kupuję ubrania w sklepie internetowym. Ostatnio super sukienkę z dzianiny upolowałam w sklepie pod adresem www.lejdi.sklep.pl Cena była konkurencyjna a wzór wprost z wybiegów mody!

Gość Iniak
Ja zawsze kupuję na http://www.cozacena.pl/sukienki Tam znajdziesz ogromny wybór sukienek w modnym kroju, pasujących do różnych sylwetek. W jednym miejscu znajdziesz ogromny wybór ubrań i porównanie ofert, dzięki czemu zaoszczędzisz sporo pieniędzy, a do tego nie będziesz musiała chodzić po sklepach :)

Osobiście nie znam lepszej strony , gdzie można znaleźć tyle pięknych sukienek niż https://mosquito-sklep.pl/pl/16-sukienki Ja zamawiam tutaj sukienki na każdą jedną okazję i jeszcze nigdy się nie zawiodłam :) Polecam zapoznać się z całą ofertą sklepu ponieważ mają bardzo atrakcyjne ceny biorąc pod uwagę, że wszystkie ubranka szyte są w Polsce co oczywiście wpływa na jakość.

Sukienki koronkowe są teraz bardzo modne. Myślę ze na wesel to idealna propozycja. Jeśli chodzi o sklep zapraszamy do nas. Duży wybór sukienek z koronką www.lagres.pl

Gość gość
Polecam sklep www.baskina.pl mają sukienki na każdą okazję i fajne promocje :)

Ja myślę nad sukienką w kolorze pudrowego różu. Coś kobiecego, lecz eleganckiego jednocześnie.

Gość panikotek
Mogę polecić sklep www.marbellawear.pl ostatnio kupiłam tam też sukienkę na wesele i jestem bardzo zadowolona

Ja sukienki na wesele zawsze kupuję na CosmosModa. Duży wybór, porządna jakość i oryginalne pomysły. Czego chcieć więcej ;)

Gość VikaDolc
Nawet w tym roku koronki nie wypadły z mody, w sklepach można znaleźć mnóstwo koronkowych sukienek. Wybór jest bardzo duży i ciężko doradzić coś konkretnego, może warto wybrać się ze znajomymi na zakupy i po prostu poprzymierzać. http://www.clareo.pl/zakupy/najlepsze-koronkowe-sukienki/

Osobiście kupowałam sukienkę na wesele w sklepie cosmosmoda.pl Jestem bardzo zadowolona ze zrealizowanego zamówienia. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z możliwości zrobienia tam zamówienia. Wstawiam link do mojej ostatniej zdobyczy :) https://cosmosmoda.pl/odziez-damska-sukienki-wizytowe/14959-sukienka-mini-z-falbankami-cmk187-blekitna.html

Gość gość
polecam fairy-tale.pl , bardzo dobra jakość i przemiła obsługa zawsze pomocna