Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość magdaaaaa98xoxo15

Czy mam się o co bać? Co mi może być? (plamienia chyba)

Polecane posty

Gość magdaaaaa98xoxo15

No więc tak. Ostatni okres miałam 29 grudnia ... A rok temu byłam z chłopakiem który mnie zmuszał do zboczonych rzeczy i przez niego mam urojenia że jak dotkne sie w okolicy pochwy to mogłam mieć plemniki na palcu, ze ojciec czy brat mógł gdzieś w domu zostawić plemniki i bd w ciąży... I w środę w nocy dotykałam się tam, nieświadomie , uświadomiłam to sobie dopiero, tak mam w nocy czasami, że nie ogarniam co robie, dotykałam się w okolicach pochwy, nie wsadzałam sobie palców ._. 3h byłam sama w pokoju, wcześniej w poniedziałek zeszły dużo razy poprawiałam sobie spódnice (strój na obozie) z tyłu pocierając tyłek na dole niespecjalnie ._. Jeszcze wcześniej miesiac temu , prawie 5tygodni temu chusteczkami wilgotnymi pocierałam wargi sromowe, żeby nie było tego nadmiaru śluzu tam i w ogóle. 3 tygodnie temu miałam przez 3 dni plamienia, troche kropli krwi i brązowy śluz, koleżanka starsza która mnie wspiera z moimi schizami mowiła że przed-okresowe, na pewno nie ciążowe, a teraz poszłam do ubikacji znowu kilka kropelek... Co mam o tym sądzić? :C pomocy ;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować