Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujacazajaca

Pomysł na biznes??? co o tym myślicie??

Polecane posty

Gość poszukujacazajaca

ucze się zaocznie, jestem młoda osobą. Nie potrzebuje na razie pracy na cały etat, tylko tak sobie troche dorobic. Nie moge szukać za bardzo pracy bo mam chorą babcie i musze się nią zajmować. Myślałam o czymś takim POMOC W ZAKUPACH I INNYCH TAKICH DLA STARSZYCH OSÓB. Mieszkam na osiedlu gdzie jest masa starszych osób. Myślałam o tym aby za 50zł miesięcznie oferować zakupy 3 razy w tygodniu w miejscowych sklepach oraz sklepach typu biedronka czy kaufland bo mam niedaleko. Co o tym myślicie? czy te 50zł to dużo czy mało?? czy gdybyście byli starzy to dalibyście te 50zł miesiecznie za zakupy 3 razy tygodniowo?? Dodatkowo usługi takie jak umycie nagrobków bliskim czy załatwienie różnych spraw na poczcie lub gdzies tam. Tylko nie wiem czy te dodatkowe usługi liczyć odpłatnie?? czy w tej cenie? Myślę że znalezienie 5, 6 takich klientek pozwoliłoby mi zarobić na waciki

Nie pytaj, spróbuj, daj ogłoszenia. Cenę negocjuj, nie mów od razu 50- zależnie od klienta, w jednym wypadku weźmiesz mniej, inny klient z radością da ci i 100. Do odważnych świat należy.

Gość Harcmistrz Marucha
A nie lepiej dołożyć jednorazowe zakupy na telefon? Np. dzwonię do Ciebie, kupujesz mi i przywozisz dwie flaszki i litrową colę z Kauflanda a ja Ci odpalam 20 zł. Mnie wyniesie taniej niż zakup przez taxi, nie stracę czasu a Ty zarobisz dwie dyszki w szarej strefie :P

Gość Harcmistrz Marucha
Aha, nie jestem stary tylko leniwy :P Poza tym w czasie gdy Ty zrobisz i dostarczysz ww. zakupy ja zarobię ze 100 zł. Gdybym pojechał sam na zakupy (pomijając ew. kwestię mojej trzeźwości i zw. z tym wyboru środka transportu innego niż własne auto)- nie zarobiłbym :classic_cool:

Gość poszukujacazajaca
mogę też mlaskać starcze pytongi

Gość poszukujacazajaca
niepoważne odpowiedzi mnie nie interesują. do alebaba z jednej strony masz racje ale z drugiej strony jak będę dawała ogłoszenie to chce wpisać jakaś konkretną cenę bo wiem z doświadczenia że ludzie nie są zainteresowani ofertami w którym nie ma podanych konkretnych cen, ja tez tego nie lubie, nie interesuja mnie nigdy oferty w których pisze cena do negocjacji bo jak cena nie jest podana to znaczy że jest wysoka

Gość lubieJapka
i już jakiś psychopata rozwala dziewczynie topic:O

Gość poszukujacazajaca
bardzo prosze o opinie