Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi123321

we wtorek mam obrone - jak wygrać ze stresem?

Polecane posty

Gość mimi123321

Tak jak w temacie - jak sobie poradziliscie ze stresem zwiazanym z obroną swojej pracy?

Gość ivo7er niezalogowana
ja nie walczyłam :) musisz swoje odcierpieć i się nastresować, skoro to już we wtorek to się ciesz, że już niebawem będzie po wszystkiemu! powodzenia! :)

Gość mimi123321
Heh, moze i taki juz jest nasz los;) Siedze nad kartkami i staram sie jakos do tego przygotowac ale nigdy sie nie wie jakie padna pytania...

Gość ivo7er niezalogowana
Ja się broniłam w lecie, co miało tę dobrą stronę, że wyszło się do ogródka, zeżarło kilka misek owoców, pomiętosiło kota i ręce nad kartkami aż tak się nie trzęsły :) Powtarzajcie notatki, wieczorem wyjdźcie na spacer dla przewietrzenia zwojów mózgowych, i dobrze się wysypiajcie, taka moja rada :)

Gość tfutfutfu
obrona to formalnosc...nie ma sie czym stresować, nie słyszałam żeby ktos nie zdał

Gość gfdfae
A ja do obrony miałam podane 3 tezy.

Gość mimi123321
Mariana, bede trzymac za ciebie kciuki:) Najgorsze sa pytania dotyczace studiow - jest ich 70 i nie wiem co akurat mi sie trafi...mam nadzieje ze z pytaniami z pracy sobie poradze.

Gość Prom Kosmiczny
jak sobie uświadomisz, że jestes w stresie, spróbuj to głośno potwierdzić, uświadomić sobie jaki jest twój stan. pełna świadomość tego paradoksalnie odstresowuje. i spokojnie oddychać, równo, to też pomaga.

Gość Ty inzynier jestes
Na stresa najlepsze relanium 5 i idziesz na luzie. Po co jakies mantry ktore w zasadzie gowno daja:O