Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksanaanna

DUZO DZIS ZJADLAM???

Polecane posty

Gość roksanaanna

pol pizzy.maly kawalek sernika. jogurt z ryzem. banana. 2paczki malych laysow. 2mandarynki. miseczke spagetti.

Gość Uroczy Szymuś_ktoś mi podjebał
takooo

Gość czekoladopolola
dość sporo ja zjadłam dzisiaj kromke z serem i pół talerza pomidorowej dwie herbaty i kawe

Gość bllleszok
w chuj duzo

Gość roksanaana
bo planuje przytyc.tzn chcialabym..ale jedzenie mnie nudzi:(

Gość aaaaaa chu,.. ci w d..
ja zjadlam zupe mleczna, 4 kromki chleba z musztarda szynka, princesse, mambe, paczka, paluszki, bialy ser i zaraz wpierdole kolejne 2 kromki chleba i jeszcze potem zjem salatke. i co? glupio ci? ogarnij sie.

Gość czekoladopolola
aaa, no to jak planujesz przytyc to nie masz co sie martwic :)

Gość roksanaana
chyba jednak malo zjadlam:(kuzwa nie potrafie duzo jesc:(

Gość roksanaana
no no 2schabowe nie zle;-);-)

Gość czekoladopolola
no co Ty mowisz, zjadłaś sporo :) hmm, kilka krówek to sama bym chętnie zjadła

Gość aaaaaa chu,.. ci w d..
nie wiem czemu taki jadlospis cie dziwi, to normalne jesc tyle. tylko te anorektyczki pija herbatke i jabluszko zeby potem napisac ze zjadly za duzo :D ale beka jest z takich

Gość czekoladopolola
mnie? nieee mnie nie dziwi :) sama potrafie tyle zjesc tylko ostatnio ze stresu mało co w siebie wmusze

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sniadanie: platki z mlekiem 2 sniadanie: kanapka z 2 kromek bialego chleba z serem obiad: spaghetti ze szpinakiem 2 obiad: duuza icha pomidorowki + do tego butelka coli a na wieczor juz nie planuje jesc, moze owoc. ogolnie chce schudnac, jem zdrowo raczej, slodyczy nie lubie, tylko gubią mnie ogromne porcje poslilkow:( jem wiecej niz moj maz, wprawdzie jestem szczupla: 172cm i 55kg ale chcialabym do lata wrocic do swoich 52kg z liceum. moze sie uda!

Gość roksanaana
po co chcesz chudnac. ja waze 54kg przy 168cm i chce przytyc.

Gość 23123213213
"dość sporo ja zjadłam dzisiaj kromke z serem i pół talerza pomidorowej dwie herbaty i kawe" jestes na diecie czy w obozie zagłady????

Gość 23123213213
jesli planujesz przytyc, to jesz za mało. Na początku myślałam, że jesteś na diecie zeby schudnąc, i chciałam ci napisac, że odchudzasz się z rozsądkiem...

Gość 23123213213
jedz tak, jak ja w liceum: sniadanie: kiełbasa sląska, póltorej bułki, serek grani, ketchup, herbata za połtorej godziny mnie ssało...:p więc kupowałam drozdzówkę, na kolejnej przerwie jaką przegryzkę o 13 miałam w szkole dwudaniowy obiad, wymiatałam do czysta ok. 16-17 II obiad, pełen talerz potem kolacja- sląska, kilka skibek, II kolacja- jeszcze bułka, albo ze dwie skiby... i tak strasznie gruba nie byłam

Gość jujjjjjiiaa
ale Wy dużo żrecie;/porażka...ja jakby tyle jadla to tylabym pewnie kilo dziennie...ja zjadlam ryż na mleku belriso, grahamke z szynka i serkiem light i 2 ziemniaki pieczone z sosem czosnkowym na bazie śmietanki

Gość 23123213213
jujjjjjiiaa- masz anorekjse czy się odchudzasz? Bo ja kiedyś istotnie sporo ja dłam, ale to co wymieniasz to nie jest nawet 1000 kcal, nie wierze że kazdy w Polsce je tak mało

Gość jujjjjjiiaa
nie odchudzam się już, ale wczesniej sie odchudzalam, schudlam 13 kg łącznie, teraz nie chce przytyc, dlatego malo jem. moj organizm juz sie przyzwyczail do takiej ilosci jedzenia i nawet glodu nie czuje zbytnio

Gość 23123213213
a ile wazysz/mierzysz? Ja tez schudałm ponad 10 kilo, ale bałabym sie długo jesc tak mało... Jak byłam w liceum to wazyłam ok. 57 kilo na moje marne 153 cm, teraz waze ok. 53, jem znacznie mniej, ale tryb zycia siedzący, no i jestem po 30, metabolizm spada... parę lat temu miałam juz 65 kilo, na szczęście schudłam

Gość kaaaajaa
ja zjadłam rano kawalek chleba z serem i dzemem,poźniej 2 kawałki z pasztetem i serek wiejski, następnie 3 takie duuuże cukierki z likierem później banana batona, kawałek chleba na obiad rosoł i drugie danie pyry dewolaj i surówka:) później znów 2 ogromne cukierki i paluszki:D

Gość jujjjjjiiaa
ważę 51 kg i mam 160cm. 3 razy w tyg chodzę na siłownie, lub fitness. nie mogę znowu się zapuścić, ale raz na tydzien lub na 2tygodnie pozwalam sobie na pizze, bo ją uwielbiam i nie moge bez niej życ;p. mam 25 lat

Gość jujjjjjiiaa
w dziecinstwie i w liceum zawsze bylam bardzo szczupla, ale na studiach sie zapuscilam, zero ruchu- wszedzie jezdzilam autem, do tego duzo imprez, alkohol, fast foody i przytylam do 64kg w 3 lata;/ wzielam sie za siebie i wrocilam do dawnej wagi, trwalo to 5 miesiecy, w czasie których chyba troche skurczyl mi sie żołądek, bo nie głoduje juz tak bardzo.

Gość jujjjjjiiaa
a co do pizzy, to keidys potrafilam zjesc poł, a teraz po 2 kawalkach juz jestem pełna ;)

Gość kaaaajaa
jujjjjjiiaa aleś gruba:D ja mam 169cm wzrostu i waże 53 kg a figure mam idealną:D

Gość porada za free i
ja zjadłam 2 kromki chleba pełnoziarnistego z pasztetem francuskie zapiekana z szynka i serem 3 gołąbki z sosem pieczarkowym (2 na obiad, 1 na kolacje) zupe fasolowa that's it

Gość porada za free i
aa przed obiadem zjadłam serek wiejski - zapomniałam,