Gość SigurRos Napisano Luty 21, 2013 Hej. Mam problem natury damsko męskiej. Otóż jakiś czas temu zaczęłam znajomość z facetem ze szkoły, poznaliśmy się bliżej na studniówce. Tak zaczęliśmy ze sobą rozmawiać, spotykać się jako kumple. Rozmawialismy o wszystkim także o związkach i oboje przyznaliśmy, że szukamy czegoś na stałe. Wszystko było super, w walentynki umówiliśmy się na picie jako single, ale pod koniec wieczoru wyszło z tego tyle co nic, bo całowaliśmy się. Było super, nie byliśmy skrępowani tym co się stało, wręcz przeciwnie doszliśmy do wniosku, że fajnie wygląda nasza relacja i lubimy się nawzajem, on pytał mi się czy wyobrażam sobie, że między nami może być coś więcej i ogólnie wyglądało na to, że podchodzimy do sprawy poważnie. W weekend niestety nie mogliśmy się spotkać, za to w szkole on zachowywał się jakbyśmy nadal byli na stopie kumpelskiej i jakby nic się nie wydarzyło. Kiedy go o to zapytałam, wyszło na to, że chce zachowywać się tak jak przed czternastym. Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia o co mu chodzi i co mu się w tej głowie roi :D Nie bardzo wiem co mam z tym zrobić i jak się zachowywać, tym bardziej, że już czuję, że wytworzył się między nami dystans po tej rozmowie. Będę wdzięczna za każdą pomoc.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach