Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość SigurRos

Jak zwykle chodzi o faceta :)

Polecane posty

Gość SigurRos

Hej. Mam problem natury damsko męskiej. Otóż jakiś czas temu zaczęłam znajomość z facetem ze szkoły, poznaliśmy się bliżej na studniówce. Tak zaczęliśmy ze sobą rozmawiać, spotykać się jako kumple. Rozmawialismy o wszystkim także o związkach i oboje przyznaliśmy, że szukamy czegoś na stałe. Wszystko było super, w walentynki umówiliśmy się na picie jako single, ale pod koniec wieczoru wyszło z tego tyle co nic, bo całowaliśmy się. Było super, nie byliśmy skrępowani tym co się stało, wręcz przeciwnie doszliśmy do wniosku, że fajnie wygląda nasza relacja i lubimy się nawzajem, on pytał mi się czy wyobrażam sobie, że między nami może być coś więcej i ogólnie wyglądało na to, że podchodzimy do sprawy poważnie. W weekend niestety nie mogliśmy się spotkać, za to w szkole on zachowywał się jakbyśmy nadal byli na stopie kumpelskiej i jakby nic się nie wydarzyło. Kiedy go o to zapytałam, wyszło na to, że chce zachowywać się tak jak przed czternastym. Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia o co mu chodzi i co mu się w tej głowie roi :D Nie bardzo wiem co mam z tym zrobić i jak się zachowywać, tym bardziej, że już czuję, że wytworzył się między nami dystans po tej rozmowie. Będę wdzięczna za każdą pomoc.:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować