Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek33

Krosta na penisie

Polecane posty

Gość Arek33

Mam taki problem, wczoraj zauważyłem widoczną poniżej krostę http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eba436c5e4143ffa.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/10f1dce6c5f77583.html Wycisnąłem ją i kilkukrotnie wczoraj i dzisiaj przemywam spirytusem. Nigdy wcześniej nie miałem czegoś takiego, ostatnio mam jedną partnerkę. W weekend uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia (zwykle jest to prezerwatywa). Nie wiem czy to może być przyczyną? Czy to jest zwykła krosta czy coś poważniejszego? Jak to wygląda? Trochę panikuję, bo wiadomo, że z penisem nie ma żartów ;) Dodam jeszcze, że gdy dotykam to ta krosta boli. Dodatkowo jeszcze znowu podchodzi mi ropą. Zaczynam się martwić, co to może być? Czy muszę to znowu wycisnąć? Bardzo proszę o pomoc.

Gość Arek33
Proszę o pomoc... :(

Arek. Panikowanie tu nic nie pomoże , zazwyczaj po zakażeniu bakterią pojawia się jedna a następnie wiele krostek, zdjęcia nie oglądałem . Może również być to zwykłe otarcie , i pęknięte naczynka powodują stan zapalny. Żebyś rozwiał wątpliwości i nie miał ciągle na uwadze że to jest coś gorszego,było by wskazane pójść do lekarza. Pamiętaj o swej dziewczynie, nigdy zazwyczaj nie dotyczy to tylko jednego partnera. Pozdrawiam Arion.

Gość Arek33
Dziękuje za odpowiedź. Wiesz pierwszy raz coś takiego widzę to spanikowałem :P Wczoraj wycisnąłem i dzisiaj już jest jakby mniejsza i tylko zaczerwieniona, nie podchodzi ropą. Teraz tak pomyślałem, że ostatnio zaczęliśmy używać pierścieni (silikonowe) i ja je tylko przemywałem wodą, może to stąd jakieś zarazki się wzięły? Czy to możliwe? Jak najbardziej ją informowałem o tym już, z resztą i tak by się dowiedziała ;)

Silikon może powodować uczulenia. Wszystkiego rodzaju tego typu zabawki należy zawsze dokładnie odkażać,gdy następnym razem powróci ten problem, niestety trzeba zrezygnować z silikonu. Wracaj do sprawności, dziękuje,Arion.

Gość o ile znam temat
to mogą byc poczatki hpv

Gość sbgbfgnfg
To od golenia jest. Albo wrósł włos, albo maszynka niesterylna, jakieś zapalenie mieszka czy coś ala. Bedziesz żyć. Dezynfekuj to, a do golonia używaj jednorazówek jednorazowo! jak już musisz golić jajka...

Gość Arek33
Mam maszynkę do ciała Philipsa z siatką antyalergiczną, ale właśnie mi się zrobiła dziura w tej siatce jak się ostatnio goliłem w zeszłą środę. Myślisz, że to może być przez to ? Nie wypada tak mówić, ale byłoby bardzo dobrze jakby to była przyczyna, a nie coś poważniejszego :)

Gość srthra
Tak to może być przyczyna. Na bank nic poważniejszego.

Gość Arek33
Ufff, bardzo dziękuję za odpowiedzi i mam nadzieję, że już nie będę musiał w takim tonie się wypowiadać w owym temacie :) podnieśliście mnie na duchu, teraz będę tylko jak najczęściej brał to spirytusem i miał nadzieję, że zniknie jak najszybciej :) jeszcze raz dziękuję za pomoc!

Gość cotypierdolisz
MAtko.... jaki brzydki penis. Fuuuuuuuu!

Gość Arek33
Nawet nie wiesz jak niezmiernie się cieszę z Twojej opinii :)

Gość akima?
Na moje oko ,to nic poważnego .Zwykły mały pryszcz.Ale dobrze ,że sie przejąłeś tyle tego cholerstwa się szerzy.