Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednastudentka

czy to nie jest chamskie? no sami powiedzcie!!!

Polecane posty

Gość wrednastudentka

Moja wspollokatorka dziś rano kiedy ja smacznie spałam o 8 włączyła sobie telewizor :O a za chwilę wychodziła :O miała z 10 min i oczywiście musiała włączyć pudło, bo szmacisko jest uzaleznione od reklam i seriali, pojebana kurwa!!!!

Gość Tadełusz
prosta piłka, gdy współlokatorka zaśnie to uruchom wibrator i co chwilę pokrzykuj z zadowoleniem

Gość wrednastudentka
nie mam wibratora, ale wstydzę się przy niej to robić, po naprawdę głośno krzyczę :D

Gość wrednastudentka
w tym śek ze jestem dziewicą

Gość Tadełusz
ale możesz po północy zapukać do współokatorki i zapytać grzecznie, cześć Zośka, śpisz ? a czy możesz pożyczyć wibrator ?

Gość wrednastudentka
mieszkamy w jednym pokoju :O gdyby włączyła ten telweizor w swoim pokoju to byłoby na lajcie!

Gość Tadełusz
czy nie planujesz włączyć odkurzacz po północy aby posprzątać gdy współlokatorka zaśnie ?

Masz uzasadniony powód, by zabić współlokatorkę. Każdy sąd Cię uniewinni, zastanów się tylko, jak tego dokonać. Po prostu zabij mendę.

Gość ale ty jesteś mało asertywna
A może ona po prostu nie pomyślała że ci to może przeszkadzać? Robiła tak kiedyś? Jesteś pewna że zrobiła to złośliwie? Kto poszedł pierwszy spać wieczorem? Może ty się tłukłaś wczoraj i jej spać nie dałaś... Poza tym ostatecznie 8 rano to jednak nie jest środek nocy...

Gość ojojoj jakie biedactwo...
ciesz się, że nie zrobiła tego po 6:00, bo formalnie ma takie prawo. To jej własna wola czy uszanuje twój sen czy nie, a skoro tego nie zrobiła to albo nie pomyśała o tym, albo...po prostu się nie lubicie.