Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h5334

Lodówka - co to za otwór w środku ?

Polecane posty

Gość h5334

Witam, Tam gdzie sie przechowuje żywność w głębi lodówki jest jakis mały otworek przytkany jakby korkiem z dlugim patyczkiem. Co to jest ? Myłam dzisiaj lodówkę i brudne to miejsce bylo, wyjelam ten korek umylam i wsadzilam na miejsce. nie wiem, czy czegos nie popsulam ?

Gość h5334
moze ktos wie to prosze o odpowiedz.

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
Ja też mam takie coś w lodówce. Ja drogą dedukcji doszłam, że jest to otwór, którym spływa woda, gdy się lodówka np lekko rozmrozi. Bo z kolei pod lodówką mam taką jakby szufladę, w której od czau do czasu jest trochę wody. Tak myślę, że to po to właśnie, ale mogę się mylić :)

Gość wez sie ogarnij
naprawde tak ciezko sobie w instrukcji sprawdzic

Gość h5334
KLASYKA NA TOOOPIE hihi dziekuje za odpowiedz. a wlasnie czytalam Twoj temat o slodyczach. faktycznie te scianki jakby sa uformowane zeby tam woda splywala. Ajjj dziekuje Ci bardz :) logicznie myslisz, pewnie jestes dobra ze scislych przedmiotow typu matematyka, a ja po informatyce i taki tlumok hehe ;) co do slodyczy to ja tez uwielbiam i to nie zbrodnia jak zjesz 2 rafaello, ja to jak zaczne to całe pudelko zjadam, np ptasie mleczko. czekolada jedna to za mało. teraz ze wzgledow zdrowotnych nie jem slodyczy i chyba jedynie zdrowie mnie przed tym powstrzymuje takze wytrzymuje przy tym

Gość rfr2
tamtędy spływa woda. Dobrze, ze umyłaś, bo jakby ci się zapchał otwór, tak jak kiedyś mnie, to woda wylewałaby się na zewnątrz lodówki.

Gość KLASYKA NA TOOOPIE
Hehe skucha - jestem po ogólniaku humanistycznym :D

Gość weź nie obrażaj informatyków
bo taki tępol jak ty jest jeden na milion 🖐️

Gość tak jak piszecie
do odpływu wody ze ścianki tylnej lodówki , czasem ścieka woda do szufladki na dole lodówki, a czasem jest pojemnik umieszczony nad agregatem i wtedy ta woda służy do chłodzenia agregatu. a ten patyczek na końcu tego korka , to do czyszczenia tego otworku bo się tam syf w formie żelu zbiera :D i nie ważne że dbasz o lodówkę że masz ją czystą i tak się ten syf w tym otworku zbiera . ( w sumie nie wiem skąd on tam...)

Gość h5334
Właśnie nakryłam mojego faceta jak wpychał w ten otworek penisa :o