Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agu_22

ciąża czy nie..

Polecane posty

Gość agu_22

Okres mialam od 24 do 30 stycznia i teraz powinnam dostać tylko nie mam żadnych objawów tak jak zawsze (np.ból brzucha). Kochałam się z chłopakiem po okresie i może nawet w dni płodne ale wyszedł przed wytryskiem. Teraz nie mam okresu a przeważnie mam regularny i często chodzę sikać nawet w nocy chociaż raz muszę wstać a nigdy tak nie miałam. Czy możliwe że jestem w ciąży? Wspomne jeszcze że od tygodnia biore tabletke Tetralysal raz dziennie.

Gość krrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja tez oczekuje, okres mialam tak samo jak ty, my sie staramy o maluszka. u mnie niestety takie czeste sikanie to objaw nadchodzącej miesiączki, więc pewnie jutro się pojawi :/

Gość krrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
musiałabyś zrobić test........

Gość agu_22
planuje zrobić w przyszłym tygodniu jak nie dostane okresu. poprostu chciałam sie dowiedziec czy tez ktos tak mial i co z tego wyszlo:)

Gość jaMojaMi
mysle ze jedynie test moze rozwiazac zagdake:) mimo ze chlopak wyszedl przed wytryskiem to i tak jest mozliwosc bycia w ciazy. a z sikaniem to nie przesadzaj:) sikac chodzic czesciej zaczniesz jak dzieciatko bedzie mialo juz "jakies" rozmiary i uciskać na pecherz bedzie wiec do tego jeszcze musialabys poczekac conajmniej kilka tygodni:)