Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeikha0

Problem ze mną czy z koleżankami?

Polecane posty

Gość szeikha0

Cokolwiek bym nie zrobiła to albo się śmieją albo patrzą jak na debilke :o nie wiem już o co im chodzi, same cały czas się wydurniają,śmieją i robią durne rzeczy a jak ja cokolwiek powiem albo zrobie to zaraz dziwne spojrzenia, przytyki i śmiech... albo teksty 'co ty taka dziwna jesteś? ' itd Już kurwa naprawde nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak czy to one są jakieś jebnięte ? :o :o

Gość fwrt
chyba nie znasz pojęcia " koleżanka", zamiast niego powinnaś użyć "wredne i tępe dzidy' :O

Gość szeikha0
:/ up

Gość jednaonaa
nie z Toba jest cos nie tak, tylko z nimi...znam takie! jak one Ci sie zapytaja "dlaczego jestes taka dziwna?" to Ty im sie zapytaj "a wy dlaczego macie takie tępe ryyje?" wspolczuje Ci szczerze takiego towarzystwa, ale niestety dzisiejsza mlodziez w wiekszosci to konformistyczni hedonisci, ktorzy jak widza jakas "innosc" (wg ich subiektywnych odczuc) odrzucają ją.

Gość szeikha0
wydaje mi się że to pewnie dlatego że jestem bardziej niesmiała od nich i nie chce być wredna ale ładniejsza od nich ... i jestem z małego miasteczka na dodatek :o mimo iż staram się tym nie przejmować to jednak ciągle siedzi mi w glowie ta myśl 'jestem dziwna' :(

Przestań się przejmować głupotami. Zacznij się zadawać z ludźmi, którzy mają jakies zainteresowania, którzy moga coś wnieść do twego życia, a nie z debilami

Gość jednaonaa
no to wszystko jasne, jestes wrazliwa i dlatego maja jakies "halo" , teraz zeby byc "cool" i na czasie, trzeba byc na maxa wyluzowanym, miec w doopie wszystko, siedziec pol dnia na fejsie i miec smartfona...smutne ale prawdziwe, nie przejmuj sie nimi choc wiem, ze to tak latwo powiedziec, ale nie masz co sie z nimi znajomic, bo na dobre Ci to raczej nie wyjdzie, brakuje teraz wlasnie takich wrazliwych, i wartosciowych ludzi

Gość szeikha0
podbijam, jak myslicie? :(

Gość ij aa
trafiłaś w złe towarzystwo, raczej z nimi nie znajdziesz wspólnego języka ważne jest nastawienie Twoje do siebie samej i to aby te ich śmiechy w stosunku do Ciebie nie robiły na Ciebie żadnego wrażenia (to trudne, bo Ty 1 a ich kilka), założę się że w swoim towarzystwie też się nawzajem z siebie wyśmiewają jak któreś nie ma)

Gość ij aa
one poprostu potrzebują takiego obektu co wyśmiewania, taki mają sposób bycia, nie umieją pogadać normalnie tylko bawi ich napier...dalanie się z kogoś, to już ich problem:) że są płytkie

Gość fikus bzykus
mam dokładnie to samo w pracy, zauważyłam ,że same z siebie tez się wyśmiewają pod swoją nieobecność, perfidne żmije

Gość A może to jest po prostu
Zmień towarzystwo.Z pewnością jesteś lepsza od nich.Nie z Tobą jest problem ale z nimi.Często się zdarza że dziewczyny zazdroszczą tej która jest ładniejsza,mądrzejsza od nich.