Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqdwqdqdqdwqd

Miałam porypane zycie i teraz przez to mi ciezko

Polecane posty

Gość wqdwqdqdqdwqd

Mialam wielu facetow w lozku bo 17 , a mam 25 lat ... Za kase tez sie spotykałam ,ale juz z tym skonczyłam . wtedy nie miałam innego wyjscia bo poklociłam sie z rodzicami... NIby to przeszłość ale jakos wplyneła na mnie.. wiem ,ze 17 partnerów w łozku to sporo ,ale może jakoś szukałam miłości przez to czy tego żeby mnie ktoś poprostu przytulił... Może dlatego ,ze dziecinstwo miałam porypane ... Niby pozornie miałam fajny dom bo kasy nam w sumie nie brakowało , ale bylam bita itd Jak mam teraz wierzyc w siebie ,ze jestem wartosciowa osoba itd? mam trudny charakter tak generalnie ,ale nie potrafie mieć innego. Przeszłosc tak na mnie wplyneła ,ze jestem troche egoistka , że czasem na własne zyczenie sie izoluje od ludzi choc mnie zapraszaja ,ale ja odmawiam przeważnie... Przez to trace wiele okazji na poznanie ciekawych ludzi , planuje to zmienić ,ale to nie jest łatwe Co mam zrobic?

Gość wqdwqdqdqdwqd
up

Może psycholog, a może praca w wolontariacie. Pomaganie innym dodaje sił:) ważne, ze chcesz wyjść na prostą:) jesteś wartościowa i w to nie wątp:)

Gość wqdwqdqdqdwqd
nie wiem sama czy jestem wartosciowa , chciałabym taka byc ,ale niektorze ludzie sadza ,ze jestem egoistyczna , ze mysle tylko o sobie ,ze odmawiam znajomym dlatego ,ze za wysoko nosze głowe moze takie sprawiam czasem wrazenie ,ale tak naprawde jestem zagubiona w tym wszystkim ...