Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nabeel

zwiazek polki z pakistanczykiem

Polecane posty

Gość Nabeel

Kobietki pomozcie ! ; ) Mam pewien problem poznalam Pakistanczyka pracuje w rodzinnej firmie , firmie heh tez to nazwalam kebaby robi zawsze po imprezie wpadalam cos zjesc. Z miesiac temu dostrzeglam ze jeden z nich jest bardzo przystojny urzekly mnie jego oczy ale zbaczam z tematu ostatnio sie widzielismy byla mala sprzeczka o to ze ja mu nie ufam i mu nic nie mowie a on mi powiedzial ze ma dziecko z angielka ale ona nie pozwala mu go widywac pozniej przyznal mi sie ze ma zone ze jest pakistnka ale tutaj sie urodzila jest z nia 2miesiace i musi byc z nia jeszcze 2 lata bo chodzi mu o wize ze jej nie kocha i za przeproszeniem jak sie z nia kocha mysli o mnie .. napoczatku bylam zszokowana przez kilka dni nie funkcjonowalam normalnie teraz mam sie z nim spotkac i to obgadac kurcze nie wiem czy dac mu szanse duzo mi mowil o sobie znam wielu facetow wydaje mi sie ze jest szczery mowil o sobie wiele rzeczy zarowno te dobre jak i te zle co robic !!

Gość Musisz być mega mega
Zakompleksiona wiesniara ze podoba ci sie żonaty pakol z kebabu !! Chcesz być jego dziwka na boku ? Za kebaba? Matko takie jak ty powinni na granicy cofać

Gość odpusc se to,,.
Zmien kebabownie. Nic dobrego z tego nie bedzie. Ja nie mam nic do pakistanczykow i nie uwazam, ze zwiazki z nimi sa z gory skazane na niepowodzenie, ale ten kolo wkreca ci bardzo biedna i typowa nawijke. Nudzi mu sie w zwiazku i szuka latwej laski do zabawy. Znam troche to srodowisko i wiem o czym mowie i nie mowie kazdemu pakistancowi "nie", ale temu zdecydowanie.

Gość kOenigtigerPanzerKriegvagen
..nie wiem czy to nie prowo ale przeklejam tekst z ..on Turek ja Polka.. ..to muslim i to muslim różnicy nie ma.... czytaj ze zrozumieniem bo naiwna jesteś...... ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooReat Puma 16: Dziewczyno, podjęłaś mądrą decyzję, poznasz jeszcze faceta, na którego zasługujesz , który Cię pokocha, związek z Turkiem, nawet krótki, naprawdę potrafi zryć psychikę kobiety na długo, ja ci życzę powodzenia, i wiem, w oparciu o moje doświadczenie życiowe, ze podjęłaś słuszną decyzję. Powiem Ci jeszcze, ze miałam koleżankę , w Londynie, która zakochała się w Turku ,wyszła za niego za mąż,obydwoje są lekarzami, dokąd mieszkali w Anglii było nawet dobrze, ale jak przeprowadzili się do Stambułu, dobrze już nie było, z tego co ona mówi, on stał się "ubezwłasnowolniony", o wszystkim decydowała teściowa- nawet o ich współżyciu- podobno podsłuchiwała pod drzwiami ich sypialni, a gdy długo zalegała cisza, w środku nocy potrafiła obudzić syna i zrobić mu awanturę- dlaczego jego żona nie jest jeszcze w ciąży- on ponownie z Turcji wyjechać, a nawet zamieszkać oddzielnie bez rodziny, nie chciał, chociaż nie stanowiło to problemu finansowego. Po tym małżeństwie, długo leczyła się u psychiatry. Nadto jeszcze taka uwaga ogólna, mój znajomy , który jest zawodowym wojskowym, lekarzem ,a przez wiele lat pracował za granicą , głownie w krajach muzułmańskich, w tym również w Turcji ,powiedział mi, przed moim wyjazdem do pracy tam po raz pierwszy, coś takiego : Niech Cię nigdy nie zwiedzie to, że są tacy mili, serdeczni, życzliwi, ONI NIE SĄ GRZECZNI, ONI SĄ UGRZECZNIENI wobec Nas Europejczyków i będą tacy do momentu, dokąd od Ciebie czegoś chcą, dokąd nie poczują nad Tobą przewagi, i to nie zależy od tego, kim są , oni to mają w genach, jedyny sposób zachowania z nimi poprawnych relacji, to dystans. Puma 16, nie decydując się na ten związek, zaoszczędzasz sobie naprawdę wielu stresów i kłopotów. Jeszcze uwaga do Światowców o otwartym umyśle, którzy , jak wynika z ich wypowiedzi, to świat- pozą Turcja i Egiptem z last minute, raczej z netu,niż autopsji, znają - RZECZĄ KTÓRĄ ZAWSZE CENILI WE MNIE TURCY JEST " MOJA ZAŚCIANKOWOŚĆ".

odpusc sobie...mieszkam od kilku lat w panswtie gdzie 70% ludzi to araby i oni nie sa wporzadku...maja zony dzieci i chce tylko sobie por*** obiecuja nie wiadomo co a glupie polki lapia sie na takie tanie chwyty dlatego mamy jaka a nie inna opinie w europie i na swiecie...zenada...

Gość gośćkobieta
Polki jesteście głupie,tyłu fajnych facetów jest naszych a wy chcecie pakistańskich, nigeryjskich,taki związek z góry skazany na niepowodzenie,oni są wychowani w innej kulturze, chyba że chcecie chodzić w burkach,przeraża mnie to Europa schodzi na psy, niedługo nie będziemy mieli swojej kultury,bo głupie Polki dają się nabrać na i love you do bólu,poza tym nie ma nic!!!!Pisze to jako kobieta żeby było jasne

Gość gość
Prowo. Nie wierzę, ze mozna byc tak glupią.

Gość gość
Jprdl hahhaha poprawiłaś mi humor tym tematem