Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maartuszkaa

Dieta na przytycie. !

Polecane posty

Gość maartuszkaa

Witam. Przeczytałam mnóstwo forum już z tymi dietami różnymi,ale jakoś nie bardzo wiem która byłaby odpowiednia do mojej osoby. Chcę wziąć się wkońcu za siebie bo jak nie teraz to kiedy? :) Żeby nie przedłużać... w maju kończe 20 lat , mam ok.170cm wzrostu , ważę 53 kg. Jaką dietę mogę stosować aby przytyć i ile razy w tyg. biegać i ile ma to trwać? Bardzo proszę o pomoc :(

Jedyne, co moge Ci podpowiedziec, to diete na przytycie stosowana takze w przypadku zaburzen odzywiania. Kalorycznosc to ok. 2500 kcal dziennie, tyje sie na niej 0,5-1 kg na tydzien. Przykladowy jadlospis wyglada tak: Sniadanie: zupa mleczna budyniowa (czytaj - rzadki budyn) 250 ml, bulka z maslem, wedlna, pomidor, kawa z mlekiem 2sniadanie: bulka z maslem, lyzka dzemu, kawa z mlekiem Obiad: Zupa jarzynowa zabielana 1 talerz, kurczak gotowany/duszony 100 g, ryz na sypko 100 g, warzywa gotowane 100 g, kompot Podweczorek: budyn z syropem malinowym 250 g, szklanka soku Kolacja: 2 kromki chleba z maslem, ryba w galarecie (mozna spokojnie czyms zastapc jak sie nie lubi) 100 g, jakiey warzywa, herbata 2kolacja: kromka chleba z maslem, bialy ser 70 g, herbata