Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nannanananannana

Nie wiem dlaczego taka nagonka jest na Katarzyne W

Polecane posty

Gość nannanananannana

No dobra , zabiła dziecko , wiadomo ,że popelniła poważna zbrodnie i powinna ponieść za to kare ,ale... Po cholere ludzi ciagle ja komentuja np jej wyglad , stroj... Co chwile gdzies komentarze ,ze jest paskudna czy wrecz przeciwnie seksowna , że ubrała sie tak czy inaczej ,że do sądu niby sie ubrała zle bo zbyt elegancko... A jak miała sie ubrać? w worek na ziemniaki? Po drugie nie wiem czemu ludzie sie dziwia ,ze ona sie probuje bronic. To normalne ,zrobiła cos strasznego ,ale przeciez nie pojdzie siedziec dobrowolnie , to dobrze ,że sie nie zalamała i walczy ,a wielu ludzi by tak chyba chciało z tego co czytam... Ona pewnie pojdzie siedziec i tak ,ale najchetnie ludzie by ja od razu skazali na kare smierci w meczarniach ... Nie wiem dlaczego ludzie patrza tylko w kategoriach czarne , biale.... zasługuje na surowa kare ,ale bez przesady

Gość rt5574
bo robiła z siebie gwiazdę. Oszukiwała ludzi, chodziła uśmiechnięta, co chwila nowa fryzura, ubrania.

Gość nannanananannana
tak naprawde cala nienawiść społeczenstwa uderzyła w nia , choc taka jest prawda ,ze wiele dzieciobojczyn zasluguje na wieksze potepienie chocby matka tego Szymonka z Cieszyna Ale o niej sie tak nie mowi jak o Wasniewskiej bo ona miała kolorowe paznokcie i jak smiala , bo przyszla w bialej bluzce do sadu i jak smiala bo biale to symbol niewinnosci itd Czasem mam wrazenie ,ze ludzie nie maja swojego zycia tak sie tym popdniecaja

Gość nannanananannana
A wiesz dlaczego robiła z siebie gwiazde? Bo ludzie z niej ja zrobili ... media to sprawiły ,a nie ona . Wszystko prze to poszukiwanie dziecka na cała Polske , tu owszem oklamala wszystkich ,ale mam wrazenie ,ze ludzie uważają to klamstwo za gorsza ,, zbrodnie" niz samo zabojstwo...

to tak jakbyś napisał, czemu ludzie interesują się wyglądem jakiegoś celebryty, skoro on tylko płytę nagrał, w serialu zagrał. a że media zrobiły z morderczyni właśnie celebrytkę to cóż

Gość nannanananannana
.

Gość nannanananannana
ale celebryta ,ktory nagrał plyte to co innego bo w jego sławie i komentowaniu jego wygladu nie ma nic dziwnego ,a ja powinno sie oceniać przez to co zrobiła i dlaczego ,a nie przez to jak wyglada i samo zainteresowanie nia jest chore

Gość ula której ukradli nick
wg mojej skromnejk opini ona jest osobą chorą psychicznie i stąd to całe "szoł" Zrobiła coś strasznego co trzeba karać ,ale trzeba i dotrzeć znalezc przyczynę tej zbrodni , jej bliscy też nie są bez winy ! ona była ze wszystkim całkiem sama ignorowana przez męża teściową ,zapewne problem jej psychiki miał zalążek w dzieciństwie ,ale mąz jako najbliższa osoba winien był to zauważyć a nie huśtać się z kochankami

Gość nannanananannana
.

Gość tlumasz
ona mi działa na nerwy, od początku wyglądała na fałszywą i te oczy! masakra! a uśmieszek szyderczy też dużo mówi. poza tym tak nie zachowuje się matka w "żałobie" o ile ona jest zdolna do żałoby po dziecku!

Gość O BOŻE DAJ ŻEBY TO BYŁ +
ona w ogóle nie miała młodości , zero i to ją pchnęło do zbrodni , jest głupia i sądziła że jak małej nie będzie to sobie pożyje

Gość mało kto to pamięta ale
ona na początku wcale nie pokazywała twarzy i niechętnie występowała. W sprawę wmieszał się Rutkowski, który miał wiadome, własne powody do sprzedaży tematu mediom, a potem sprawa potoczyła się już bez kontroli. Ok, przejechała sie nago na koniu, ale wiadomo, że zrobiła to dla forsy bo chciała uciec a nie po to żeby zostać jakąś celebrytką.

Gość tlumasz
jak można nie mieć żadnych wyrzutów sumienia po zabiciu własnego dziecka?:O no jak? tego nie rozumiem. ja chyba bym sama się zabiła gdyby mojemu dziecku stało się coś takiego. nawet nie potrafię wymówić tu tego najgorszego słowa, a ona? co z niej za matka? co za człowiek? przecież mogła zostawić to dziecko, oddać na wychowanie dziadkom, obcym ludziom, a nie zabijać. a potem jak ona się zachowywała? że niby jej dziecko przypadkowo wypadło i zero rozpaczy:O coś tu chyba nie tak jest!!!

Gość tlumasz
ludzie mają cięższe doświadczenia z dzieciństwa, z domu rodzinnego, z domów dziecka, z patologii i jakoś nie zabijją własnychj dzieci, to nie jest tłumaczenie.

Gość ula której ukradli nick
tłumasz -oczywiście że nie , po prostu wychodząc przed linczujący ja szereg powiadam że mogła być chora psychicznie ,a że biegli psychiatrzy nic nie stwierdzili to już stara śpiewka "biegłych" . "Biegli" stwierdzają tylko gdy chodzi o potężną kasę ,a nie o niewątpliwy medialny szum który zagłusza co tak naprawdę się w kraju wyprawia.

to tak jak Breivik. zawsze ktoś komentował w internetach np. jak się ubrał na kolejną rozprawę :classic_cool:

Gość adlaczegobynie
skoro zabiła i nie okazała skruchy wręcz przeciwnie żyła w żałobie jak celebrytka to dlaczego by jej puplicznie nie zlinczować? Szkoda, że nie mamy takiej szansy, no cóż ale współwięźniarki do których wkrótce trafi napewno nie będą miały skrupułów... Pewnie będzie jeszcze błagała o litość.

Gość ollipa777
trzeba się przyjrzeć Bartkowi

Gość Polacy to dno
Kazdy ma prawo zyc, dokladnie, nie chciala dziecka, mogla oddac. Patologia zawsze sobie jakis temat znajdzie - tak to jest jak sie nie ma co na dupe zalozyc.

Gość Natallka8
magda Dopiero 18? Chyba już 18, bo już nie jesteś dzieckiem, wkroczyłaś w dorosłość.