Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja 30

jestem mężatką,a kocham innego

Polecane posty

Gość alicja 30

Od 9 lat mam męża,dziecko,a najgorsze jest to że mąż mnie bardzo kocha i nie spodziewa sie w najgorszych snach że jestem zakochana w innym,eiem że to podłe ,nie jestem. Gówniarą trochewiem o życiu,na początku sie przyjaźnilismy i mielismy ustalone że kochamy ja męża,on dziewczyne,nawet żartowalismy żeby on sie tylko nie zakochał lub ja,dużo rozmawialismy,pokryjomu przed całym światem sie spotykalismy pogadac,aż raz cos pękło całowalismy sie i dalej to trwa,seks itd,on nie wie ze go kocham.ja czuje ze on mnie kocha ale w zyciu mu sie nie przyznam do tego,wstyd mi że zdradzam męża- dobrego,ale na myśl o Marku mam motyle,wogóle nie planowatego a krzywdze swiją rodzine,mam przyjaciela ,kochanka,w jednym,i czuje sie źle,chce o nim xapomniec a po 3 dniach nie potrafie,próbowalam wszystkiego zeby sie odkochac ,on mmi mówi tylko że mu na mnie zależy bardzo i ze nie wyobraża sobie zycia beze mnie i ze mnie kocha jak przyjaciółke i ja tez mu tak mówie.on ma 36 lat nie jest nie dojrzały psychicznie,i ma dziewczyne i tez ją oszukuje,czy my jestesmy źli?przyjaźn widac nie istnieje pomiedzy kobieta a facetem bo konczy sie łóżkiem,,nigdy nie szukalam kochanka,wyszlo samoi jestem sama zdziwiona ze potrafilam tak.czy jestem podła?

Gość tak to jest podłe
w czym mąż ci nie odpowiada>

Gość alicja 30
Własnie w tym problem że jest idealny,mądry,troskliwy,dba o nas,rodzinny,a ja odwaliłam numer nic nie planowalam,mam na temat zdrad zdanie ze to podłe,i taka jestem,a. Pociąga mnie inny,nawet jak z mężem sie kocgam to wyobrażam sobie tamtego

Gość hałabała2332
zdarza sie.

no to teraz niech czytają tą wypowiedź te które tu najgłośniej krzycza...Ja? Nigdy w życiu. Inne to dziwki, szmaty. Ale nie ja. Proszę bardzo. Czy autorka też tak myślała?

Gość ktos tak jak ja...
kurwa z ciebie i tyle...

Gość gggds
Kurw... to bierze kase za seks,a autorka tego nie robi przeciez,chyba tu siefxa tylko glupie zawistne brzydule których nikt nie chce posuwac

Gość k,ijooi
up

Gość kaHa30l
mam podobnie:( od 3 lat jestem mezatką...mam 31 lat...moj maz jest dobrym człowiekiem ale kocham mojego przyjaciela a on chyba mnie......nie wiem co robic:(

Gość gość
k***a zdrajczynią szmatą własnie są takie jak autorka. te , które biorą kasę za sex są uczciwe bo nie bawią się uczuciami i nie korzystają z czyjegoś uczucia jednocześnie zdradzając go. jak masz honor, o co kobiet nie podejrzewam to spakuj sie i wynies , zostaw dziecko i plac alimenty.

Gość gość
poje.bane baby mysla p***a zamiast mózgiem :o

Gość gość
Rozumiem ,że ludzie zakochuują się w kimś będąc w związku z innym , ale trzeba być uczciwym. Najgorsze jest to ,że oszukujesz swojego męża. Rozejdź się z nim i bądź z tamtym.

Gość AGAgość
doskonale cię rozumię jestem w podobnej sytuacji tyle że mój mąż jest alkoholikiem nawet terapia nie pomogła mamy 2 dzieci od ośmiu lat jestem mężatką ale kocham przyjaciela spotykamy się w tajemnicy od 7 lat i gdy mój kochanek chciał to bym dawno się rozwiodła ale on mówi że nieodbierze kumplowi rodziny a po drugie mieszkamy blisko siebie i ludzie by nas powiesili.tak czy inaczej rozwiode się dla siebie jak tylko zdobędę mieszkanie dla moich pociech i poświęcę się dla nich.pozdrawiam